Αναζήτησαν αντισεισμικές λύσεις Reviewed by Momizat on . Με προτάσεις για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου ως προς την αντιμετώπιση των συνεπειών πιθανής σεισμικής δραστηριότητας, μετείχε στην πρώτη συνεδρίαση του Δ Με προτάσεις για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου ως προς την αντιμετώπιση των συνεπειών πιθανής σεισμικής δραστηριότητας, μετείχε στην πρώτη συνεδρίαση του Δ Rating: 0

Αναζήτησαν αντισεισμικές λύσεις

Αναζήτησαν αντισεισμικές λύσεις

Με προτάσεις για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου ως προς την αντιμετώπιση των συνεπειών πιθανής σεισμικής δραστηριότητας, μετείχε στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΑΣΠ ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Η συνεδρίαση συνέπεσε και με τα 30 χρόνια λειτουργίας του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, με παρόντα τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου μετέχει ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ, εξέφρασε τη βεβαιότητα της Ενωσης για πλήρη στήριξη στον Οργανισμό, η χρησιμότητα και αναγκαιότητα του οποίου είναι προφανής και ουσιαστική.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Παπαστεργίου κατέθεσε προτάσεις για τους τρόπους βελτίωσης της διαδικασίας ελέγχου των δημοτικών κτηρίων και των διδακτηρίων, ως προς τη στατικότητά τους. Ταυτοχρόνως, έθιξε ζητήματα για τις αποκαταστάσεις των διαύλων και δικτύων ενέργειας και τηλεπικοινωνιών, μετά από μια κατάσταση κρίσης.
Οι συγκεκριμένες προτάσεις του Δήμαρχου Τρικκαίων, θα κατατεθούν και εγγράφως, προκειμένου να αποτελέσουν αντικείμενο ουσιαστικής συζήτησης και, κατ’ επέκταση, δρομολόγησης λύσεων.

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή