Ανακοίνωσε Μήτρογλου η Γαλατασαράι Reviewed by Momizat on . Παίκτης της Γαλατάσαράι θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ο Κώστας Μήτρογλου. Ο 30χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός ανακοινώθηκε από την "τσιμπόμ" και πόζαρε Παίκτης της Γαλατάσαράι θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ο Κώστας Μήτρογλου. Ο 30χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός ανακοινώθηκε από την "τσιμπόμ" και πόζαρε Rating: 0

Ανακοίνωσε Μήτρογλου η Γαλατασαράι

Ανακοίνωσε Μήτρογλου η Γαλατασαράι

Παίκτης της Γαλατάσαράι θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ο Κώστας Μήτρογλου. Ο 30χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός ανακοινώθηκε από την “τσιμπόμ” και πόζαρε με τη φανέλα της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη.

Ο Μήτρογλου θ’ αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας με τη μορφή δανεισμού διάρκειας ενάμιση έτους από τη Μαρσέιγ.

Το συμβόλαιο που του πρότειναν οι Τούρκοι προβλέπει πάγιες ετήσιες απολαβές στα 3,5 εκατ. €, αλλά και – εφικτά – μπόνους συμμετοχών και κατάκτησης στόχων που φτάνουν στις 500.000 € ανά σεζόν. Για παράδειγμα, μπορούμε να αναφέρουμε ότι η κάθε του συμμετοχή με τη φανέλα της Γαλατά θα του αποφέρει επιπλέον 10.000 €.

 

Αφήστε το σχόλιο σας