Απαράδεκτη καθυστέρηση στην ανακατασκευή του ταρτάν στο Δημ. Στάδιο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Έντονος προβληματισμός και σοβαρά ερωτήματα εγείρονται από τους αθλητικούς παράγοντες στα Τρίκαλα, για την έγκαιρη ολοκλήρωση της ανακατασκευής του ταρτάν στο Δ Έντονος προβληματισμός και σοβαρά ερωτήματα εγείρονται από τους αθλητικούς παράγοντες στα Τρίκαλα, για την έγκαιρη ολοκλήρωση της ανακατασκευής του ταρτάν στο Δ Rating: 0

Απαράδεκτη καθυστέρηση στην ανακατασκευή του ταρτάν στο Δημ. Στάδιο Τρικάλων

Απαράδεκτη καθυστέρηση στην ανακατασκευή του ταρτάν στο Δημ. Στάδιο Τρικάλων

Έντονος προβληματισμός και σοβαρά ερωτήματα εγείρονται από τους αθλητικούς παράγοντες στα Τρίκαλα, για την έγκαιρη ολοκλήρωση της ανακατασκευής του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης ενόψει των εξετάσεων για τα ΤΕΦΑΑ στις 15 Ιουνίου.

Το έργο έχει καθυστερήσει υπερβολικά, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στους αθλητές της περιοχής και δυστυχώς από ότι φαίνεται για άλλη μια φορά, υφίσταται ζήτημα με την ομαλή χρηματοδότηση του.

Ήδη τις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων σπουδαστών της ΣΜΥ τις φιλοξένησε η Καλαμπάκα, μ` ότι αυτό συνεπάγεται για τη τοπική οικονομία των Τρικάλων.

Ας ελπίσουμε άμεσα να επιλυθούν τα όποια ζητήματα έχουν παρουσιαστεί και να παραδοθεί λειτουργικό το Στάδιο στους πολίτες των Τρικάλων.

Κώστας Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή