Απολογισμός και εκλογές στον Σύλλογο Αδελφοποιημέων Πόλεων Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on .   Πρόεδρο για δεύτερη συνεχή θητεία εξέλεξαν την κ. Έλλη Παπαθανασίου-Λαρίση τα μέλη του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας στην εκλογοαπολογιστική   Πρόεδρο για δεύτερη συνεχή θητεία εξέλεξαν την κ. Έλλη Παπαθανασίου-Λαρίση τα μέλη του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας στην εκλογοαπολογιστική Rating: 0

Απολογισμός και εκλογές στον Σύλλογο Αδελφοποιημέων Πόλεων Καλαμπάκας

Απολογισμός και εκλογές στον Σύλλογο Αδελφοποιημέων Πόλεων Καλαμπάκας

 

Πρόεδρο για δεύτερη συνεχή θητεία εξέλεξαν την κ. Έλλη Παπαθανασίου-Λαρίση τα μέλη του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή το πρωί στο ξενοδοχείο «Αντωνιάδης».

Οι υπόλοιπες θέσεις του Δ.Σ. έχουν ως εξής:
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Μπερτές
Ταμίας: Θοδωρής Αλέκος
Γραμματέας: Δημήτρης Μιχαλίτσης
Δημοσίων Σχέσεων: Όλγα Ζυγολάνη
Μέλη: Μάγδα Τρύπα, Φρόσω Νάτση, Μαρία Χαρίση
Αναπληρωματικά μέλη: Αχιλλέας Σιάχος, Στέφανος Μπέντας και Μαρία Χατζιάρα.

Στην εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Φωτεινή Βλαχογιάννη, Νίκη Κόνη και Κατερίνα Τεγομιχάλη.

 

Ο απολογισμός
Το απολογισμό πεπραγμένων του Συλλόγου έκανε η κ. Παπαθανασίου, η οποία αναφέρθηκε στις νέες δράσεις που ξεκίνησαν πέρυσι, τα μαθήματα ραπτικής και τα μαθήματα Γαλλικών.
Είπε ότι συνεχίζει η στενή επαφή τόσο με τους Γερμανούς του Σβάμπαχ, όσο και με τους Γάλλους του Αγιάν, τους οποίους σε λίγο καιρό θα φιλοξενήσουν στην Καλαμπάκα.
Τέλος, ενημέρωσε τα μέλη ότι η κοπή της πίτας θα γίνει στο κέντρο «Νερόμυλος» στις 17 Ιανουαρίου.

 

Οικονομικός απολογισμός
Ο Ταμίας του Συλλόγου, κ. Αλέκος, τόνισε ότι παραδίδει πρωτογενές πλεόνασμα 570 ευρώ (έσοδα 720 ευρώ – έξοδα 150 ευρώ), και ότι ο Σύλλογος Αδελφοποιημέλων Πόλεων Καλαμπάκας είναι ο μοναδικός στον νομό μας που έχει πλεόνασμα κάθε χρόνο.
Ενημέρωσε τα μέλη ότι η συνδρομή θα μειωθεί από τα 10 ευρώ στα 5, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης των οικογενειών και τέλος ευχαρίστησε τον κ. Αντωνιάδη, που πάντα παραχωρεί δωρεάν την αίθουσα για τον Σύλλογο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή