Γιώργος Μητσιούλης : κανένας δεν περισσεύει…. Reviewed by Momizat on .   Πολλά έχουν αλλάξει από τότε αλλά εμείς παραμένουμε μέχρι σήμερα μάχιμοι και αγωνιζόμαστε πάντα για ένα καλύτερο ΤΕΕ.... Συναδέλφισσες κ' συνάδελφοι, Τόσ   Πολλά έχουν αλλάξει από τότε αλλά εμείς παραμένουμε μέχρι σήμερα μάχιμοι και αγωνιζόμαστε πάντα για ένα καλύτερο ΤΕΕ.... Συναδέλφισσες κ' συνάδελφοι, Τόσ Rating: 0

Γιώργος Μητσιούλης : κανένας δεν περισσεύει….

Γιώργος Μητσιούλης : κανένας δεν περισσεύει….

 

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε αλλά εμείς παραμένουμε μέχρι σήμερα μάχιμοι και αγωνιζόμαστε πάντα για ένα καλύτερο ΤΕΕ….

Συναδέλφισσες κ’ συνάδελφοι,

Τόσα χρόνια αποδείξαμε πως το Τεχνικό Επιμελητήριο είναι μία “οικογένεια” που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην κοινωνία μας. Μέσα από την προσωπική μου αλλά κυρίως από τη συλλογική προσπάθεια αναδείξαμε το ρόλο του μηχανικού δίνοντας λύσεις σε πολλά προβλήματα κ’ εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο αύριο για τους συναδέλφους.
Στις 20 Νοέμβρη ψηφίζουμε μέσα από μια πλειάδα νέων και παλαιών στελεχών της ΔΚΜ “παντρεύοντας” την πείρα με την ενθουσιώδη αγωνιστικότητα! Στηρίζουμε την παράταξη που τιμούμε τόσα χρόνια γιατί αποτελεί την αξιόπιστη λύση στη δύσκολη, πραγματικά, εποχή για τον κλάδο μας. Όλοι μαζί αλλάζουμε το ΤΕΕ προς το καλύτερο, δίνοντας ελπίδα στους νέους συναδέλφους και δημιουργώντας προϋποθέσεις ανάπτυξης.
Ζητάμε να συμβάλλετε σ’ αυτόν τον αγώνα με την ψήφο σας για να δουλέψουμε από τη Δευτέρα όλοι μαζί γιατί κανένας δεν περισσεύει…….

Καλή επιτυχία σε όλους μας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή