Δριμύ κατηγορώ Τρικαλινών ψηφοφόρων, για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας Reviewed by Momizat on . Οξύτατες αντιπαραθέσεις στα πηγαδάκια των καφέ της Ασκληπιού, προκαλεί το ζήτημα της πατέντας των εμβολίων μετά τις εξαγγελίες Μπάιντεν για άρση τους. Από τη μι Οξύτατες αντιπαραθέσεις στα πηγαδάκια των καφέ της Ασκληπιού, προκαλεί το ζήτημα της πατέντας των εμβολίων μετά τις εξαγγελίες Μπάιντεν για άρση τους. Από τη μι Rating: 0

Δριμύ κατηγορώ Τρικαλινών ψηφοφόρων, για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας

Δριμύ κατηγορώ Τρικαλινών ψηφοφόρων, για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας

Οξύτατες αντιπαραθέσεις στα πηγαδάκια των καφέ της Ασκληπιού, προκαλεί το ζήτημα της πατέντας των εμβολίων μετά τις εξαγγελίες Μπάιντεν για άρση τους.

Από τη μια οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη οι στρατευμένοι ΝΔημοκράτες με πιστούς συμμάχους τους ΚΙΝΑΛίτες, κονταροχτυπιούνται για το ποιός εκ των Μητσοτάκη και Τσίπρα είχε τη πρωτοκαθεδρία της ιδέας.

Στο μείζoν αυτό ζήτημα πήρε θέση δημοσίως ο δικός μας Ηλίας Μόσιαλος, δικαιώνοντας το Πρωθυπουργό και ακυρώνοντας ουσιαστικά το αφήγημα του δύσμοιρου Πλανητάρχη.

Βλέπετε εκλογές πλησιάζουν και κάποια προνομιούχα θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας αναμένεται να βρεθεί, για τους άστεγους πρώην ΠΑΣΟΚους.

Άλλωστε, οι παγκόσμιες αλλαγές που συντελούνται με την εκλογή του Τζο Μπάιντεν στην Αμερική και οσονούπω των Πρασίνων στη Γερμανία, ουδόλως αγγίζουν τους “ιδεολόγους” ψηφοφόρους στα Τρίκαλα.

“Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι(εδώ) όλο το ίδιο μένουν..”, τραγουδούσε κάποτε προφητικά ο μεγάλος Νικ. Παπάζογλου, με το λαϊκό άσμα αυτό, να ταιριάζει απόλυτα στη ντόπια νοσηρή και πελατειακή πραγματικότητα.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή