"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.9 C
Trikala

Τρεις νύφες Τρικαλινές στο δρόμο για την Ευρωβουλή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρεις Τρικαλινές νύφες δίνουν τη μάχη τους για την Ευρωβουλή.

Ελεονώρα Μελέτη: Παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Θοδωρή ...

Η Ελεονώρα Μελέτη, σύζυγος του Θοδωρή Μαροσούλη γνωστού θεατρικού παραγωγού και νύφη του Ηλία Μαροσούλη γνωστού επιχειρηματία με καταγωγή από το Διάσελο Τρικάλων, είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία.

Δημοφιλής παρουσιάστρια και δημοσιογράφος σε μεγάλα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα, γνωστή για τη δυναμική και αντισυμβατική προσωπικότητά της, θα δώσει τη μάχη της για μια θέση στην Ευρωβουλή.

Δεσμεύθηκε ότι εφόσον εκλεγεί θα ασκήσει «δυναμική πολιτική», κάτι που οφείλει στις γυναίκες που δεν έχουν βήμα, αλλά και στον εαυτό της που «έχει μάθει να διεκδικεί».

Σύζυγος συντοπίτη μας είναι η εκπαιδευτικός Μαρία Δαφέρμου, η οποία θα είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Ο σύζυγός της, Ιωάννης Ευ. Δήμος, κατάγεται από την Αύρα Καλαμπάκας και οικογενειακά επισκέπτονται την περιοχή μας πολλές φορές.

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ - Ο Χρόνος : xronos-kozanis.gr

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη, σύζυγος του Σταύρου Τριγώνη, γιου του πρώην δημοτικού συμβούλου Κώστα Τριγώνη και της διευθύντριας της Παθολογικής του Νοσοκομείου Χριστίνας Ζουλογιάννη καθώς και αδερφού του γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Γιάννη Τριγώνη, θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Είναι αντιπρόεδρος των Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, Διδάκτωρ του ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στο Columbia University.

Αναφερόμενη στους στόχους της στην Ευρωβουλή υπογράμμισε πως στηρίζει την πρόληψη στο κομμάτι των υποδομών και τις συνέπειες αυτών από τις φυσικές καταστροφές, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να διεκδικηθεί ένα ευρωπαϊκό ταμείο προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή.

Καλή επιτυχία κ.Μελέτη, καλή επιτυχία κ.Μαρκογιαννάκη, καλή επιτυχία κ. Δαφέρμου!!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης