Δ. Τρικκαίων: Ηλεκτρονικές αιτήσεις για βρεφικούς παιδικούς σταθμούς με τροφεία Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικαίων ανακοινώνει ότι ξεκινά για το σχολικό έτος 2021-2022, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή ή επανεγγραφή βρεφών και νηπίων στους Δημο Ο Δήμος Τρικαίων ανακοινώνει ότι ξεκινά για το σχολικό έτος 2021-2022, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή ή επανεγγραφή βρεφών και νηπίων στους Δημο Rating: 0

Δ. Τρικκαίων: Ηλεκτρονικές αιτήσεις για βρεφικούς παιδικούς σταθμούς με τροφεία

Δ. Τρικκαίων: Ηλεκτρονικές αιτήσεις για βρεφικούς παιδικούς σταθμούς με τροφεία

Ο Δήμος Τρικαίων ανακοινώνει ότι ξεκινά για το σχολικό έτος 2021-2022, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή ή επανεγγραφή βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων, με πληρωμή τροφείων. Η λήξη υποβολής αιτήσεων ορίστηκε για την 31η Μαΐου 2022, εκτός αν ανακοινωθεί παράταση.
Η διαδικασία θα γίνει ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων, στον σύνδεσμο https://trikalacity.gr/hlektronikes-plhrwmes/ ή απ ‘ευθείας στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity/gr επιλέγοντας στο πάνω μέρος της σελίδας την ενότητα «Ηλεκτρονικές Πληρωμές».
Στους παραπάνω συνδέσμους θα πρέπει κάθε χρήστης να εισαχθεί με κωδικούς TAXIS τη συνέχεια να αναγράψει τα στοιχεία του παιδιού, του ή των κηδεμόνων και τα οικονομικά στοιχεία που απαιτούνται. Στο τέλος θα πρέπει να «ανεβάσει» τα σχετικά έγγραφα που απαιτούνται για επιβεβαίωση των δεδομένων.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:

Τμήμα Φροντίδας Παιδικής Ηλικίας:

Ταχ.Δ/νση: Απ. Ιακωβάκη 5, Τρίκαλα

Άτομα επικοινωνίας: Δήμου Όλγα & Παπαδημητρίου Μαριέττα,

Τηλ.: 24310 63215/ 24310 63214.

Αφήστε το σχόλιο σας