Καλαμπάκα: Ρουμάνος άστεγος έκανε την στάση λεοφωρείου σπίτι του Reviewed by Momizat on . Όλοι μας έχουμε δει έδω και μερικές ημέρες, όσοι διερχόμαστε από την οδό Πίνδου,  στην στάση του λεοφωρείου του ΚΤΕΛ, απέναντι από τα δυο Γυμνάσια της Καλαμπάκα Όλοι μας έχουμε δει έδω και μερικές ημέρες, όσοι διερχόμαστε από την οδό Πίνδου,  στην στάση του λεοφωρείου του ΚΤΕΛ, απέναντι από τα δυο Γυμνάσια της Καλαμπάκα Rating: 0

Καλαμπάκα: Ρουμάνος άστεγος έκανε την στάση λεοφωρείου σπίτι του

Καλαμπάκα: Ρουμάνος άστεγος έκανε την στάση λεοφωρείου σπίτι του

Όλοι μας έχουμε δει έδω και μερικές ημέρες, όσοι διερχόμαστε από την οδό Πίνδου,  στην στάση του λεοφωρείου του ΚΤΕΛ, απέναντι από τα δυο Γυμνάσια της Καλαμπάκας έναν ταλαίπωρο άνθρωπο να είναι εκεί μέρα νύχτα.

Προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε τον άγνωστο επισκέπτη της πόλης μας, ο οποίος, όπως φαίνεται “δεν έχει στον ήλιο μοίρα”, και με τα λίγα που έιπε καταλάβαμε πως είναι Ρουμάνος.

Ο νεαρός Ρουμάνος που εδώ και λίγες ημέρες έκανε την στάση του λεοφορείου σπίτι του, κοιμάται εκεί, τρώει ότι βρει, από κάδους και σκουπίδια και ευτυχώς κάποιοι “Ανθρωποι” Καλαμπακιώτες βοηθούν με λίγα ευρώ ή τρόφιμα ώστε αυτός ο άγνωστος άνθρωπος να επιζήσει.

Εδώ χρειάζεται η επέμβαση φορέων της πόλης που έχουν δείξει την φιλανθρωπία τους ( Φίλες της Αγάπης ) για να βοηθήσουν τον Ρουμάνο ο οποίος δεν μιλά άλλη γλώσσα.

Και εμείς δυστυχώς δεν μπορέσαμε να μάθουμε περισσότερα πέρα από την καταγωγή του βοηθόντας με τον τρόπο μας για να βγάλει μια ακόμη βραδιά….

Ας γίνει κάτι γρήγορα…

Οι Καλαμπακιώτες είμαστε φιλόξενοι και Άνθρωποι πάνω από όλα… Οι περισσότεροι τουλάχιστον!!!

.kalabakacity

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή