Λέσχη εργασίας, αλληλεγγύης & πολιτισμού: Αυτή η πολιτική η αντιλαϊκή θέλει χουντονόμους για να επιβληθεί Reviewed by Momizat on . Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με εκπρόθεσμη τροπολογία της τελευταίας στιγμής, προχωράει στο αντιδραστικό, χουντικής έμπνευσης, μέτρο της αυτεπάγγελτης δίωξης ενάν Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με εκπρόθεσμη τροπολογία της τελευταίας στιγμής, προχωράει στο αντιδραστικό, χουντικής έμπνευσης, μέτρο της αυτεπάγγελτης δίωξης ενάν Rating: 0

Λέσχη εργασίας, αλληλεγγύης & πολιτισμού: Αυτή η πολιτική η αντιλαϊκή θέλει χουντονόμους για να επιβληθεί

Λέσχη εργασίας, αλληλεγγύης & πολιτισμού: Αυτή η πολιτική η αντιλαϊκή θέλει χουντονόμους για να επιβληθεί

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με εκπρόθεσμη τροπολογία της τελευταίας στιγμής, προχωράει στο αντιδραστικό, χουντικής έμπνευσης, μέτρο της αυτεπάγγελτης δίωξης ενάντια στους αγωνιστές και τις αγωνίστριες κατά των πλειστηριασμών, που διεκδικούν την άμεση προστασία της στέγης καθώς και ό,τι απέμεινε σαν περιουσία στα λαϊκά νοικοκυριά και κινητοποιούνται μαχητικά και στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας.

Αν νομίζει η σημερινή κυβέρνηση ότι θα τρομάξει και θα στριμώξει στη γωνία το λαϊκό κίνημα, ό,τι δεν έχουν πετύχει κυβερνήσεις και κυβερνήσεις – όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι πρώην “αριστεροί” του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολύ γελασμένη.

Η πολιτική εξυπηρέτησης της κερδοφορίας των τραπεζών, του κεφαλαίου γενικότερα, πάει χέρι – χέρι με τον αυταρχισμό και την καταστολή. Μετά την προσπάθεια για ουσιαστική κατάργηση της απεργίας – εντολή ΣΕΒ, “ιδιώνυμο” για τον αγώνα κατά των πλειστηριασμών.

Το κίνημα θα υπερασπιστεί και το δικαίωμα στη στέγη, μέχρι να πετύχει τους στόχους του.

Κανένα σπίτι σε τράπεζες και κράτος

Ο αυταρχισμός και η καταστολή δεν θα περάσουν!

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή