Νέα λιμνοδεξαμενή στα Χάσια από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Με γνώμονα την ενίσχυση των αγροτικών υποδομών στον νομό, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προχώρησε στην κατασκευή χωμάτινης λιμνοδεξαμενής και δικτύου σωληνώσε Με γνώμονα την ενίσχυση των αγροτικών υποδομών στον νομό, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προχώρησε στην κατασκευή χωμάτινης λιμνοδεξαμενής και δικτύου σωληνώσε Rating: 0

Νέα λιμνοδεξαμενή στα Χάσια από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Νέα λιμνοδεξαμενή στα Χάσια από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Με γνώμονα την ενίσχυση των αγροτικών υποδομών στον νομό, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προχώρησε στην κατασκευή χωμάτινης λιμνοδεξαμενής και δικτύου σωληνώσεων άρδευσης στην Τοπική Κοινότητα Γερακαρίου του Δήμου Καλαμπάκας.

 Με μεγάλη ικανοποίηση έγινε δεκτό το εν λόγω έργο, καθώς αποτελούσε πάγιο αίτημα των κτηνοτρόφων και των πατατοπαραγωγών της περιοχής. Ειδικότερα, η κατασκευή της λιμνοδεξαμενής και του κατάλληλου δικτύου σωληνώσεων διευκολύνει τους παραγωγούς καλύπτοντας  τις ανάγκες άρδευσης του Γερακαρίου και εξασφαλίζει την  ποσοτική και ποιοτική βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης επισκέφθηκε το Γερακάρι και αναφερόμενος στο έργο δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αναβαθμίζει τις αγροτικές υποδομές, βελτιώνει την καθημερινότητα των παραγωγών και δημιουργεί προϋποθέσεις  για την αύξηση της παραγωγής τους. Με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την τόνωση της τοπικής αγροτικής οικονομίας, ειδικά στην περίοδο της κρίσης. Σε  άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γερακαρίου κ. Θωμά Παπαχρήστο, προχωρήσαμε στην κατασκευή της λιμνοδεξαμενής και του δικτύου αποδεικνύοντας εμπράκτως την στήριξη μας στον Τρικαλινό αγρότη και κτηνοτρόφο.» 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή