"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Ξεκινάει το πρόγραμμα δωρεάν διακοπών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζονται τα κριτήρια και ο αριθμός των δικαιούχων των παροχών της Αγροτικής Εστίας.

Ο αριθμός των δικαιούχων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας που εντάσσονται στα προγράμματα έτους 2016 καθορίζεται κατ’ ανώτατο όριο ως εξής:

  • Στο πρόγραμμα επιδοτούμενου κοινωνικού τουρισμού πενήντα εννέα χιλιάδες (59.000) άτομα εκ των οποίων: α) πενήντα πέντε χιλιάδες (55.000) άτομα να πραγματοποιήσουν έξι (6) ημέρες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις), β) τέσσερις χιλιάδες (4.000) συνταξιούχοι, να πραγματοποιήσουν έξι (6) ημέρες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) και μέχρι πέντε (5) απλές λούσεις σε νομίμως λειτουργούσες εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών και υδροθεραπευτηρίων της χώρας, στο πλαίσιο του επιδοτούμενου προγράμματος ιαματικού τουρισμού.
  • Στο εκδρομικό πρόγραμμα τριάντα επτά χιλιάδες (37.000) άτομα εκ των οποίων δώδεκα χιλιάδες (12.000) να πραγματοποιήσουν 3ήμερες εκδρομές, και εικοσιπέντε χιλιάδες( 25.000) μονοήμερες εκδρομές.
  • Στο πρόγραμμα δωρεάν παροχής εισιτηρίων θεά τρων εξήντα έξι χιλιάδες (66.000) άτομα.
  • Στο πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων εκατόν εβδομήντα πέντε χιλιάδες (175.000) άτομα να προμηθευτούν δωρεάν βιβλία της επιλογής τους, από τα συμβεβλημένα με τον Λ.Α.Ε./ ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους.
  • Στο πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε πολύτεκνες μητέρες χίλια τριακόσια (1.300) άτομα.
  • Επιμορφωτικά σεμινάρια νέων αγροτών είκοσι χιλιάδες (20.000) άτομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης