Ονειρα και μουσική από το Γυμνάσιο Πύλης Reviewed by Momizat on . Ονειρα και μουσική, σε μια Ελλάδα γεμάτη ζωή, θα μπορούσε να είναι το μότο της εκδήλωσης με τίτλο «Η εποχή των μουσικών ονείρων». Μια παράσταση που παρουσιάστηκ Ονειρα και μουσική, σε μια Ελλάδα γεμάτη ζωή, θα μπορούσε να είναι το μότο της εκδήλωσης με τίτλο «Η εποχή των μουσικών ονείρων». Μια παράσταση που παρουσιάστηκ Rating: 0

Ονειρα και μουσική από το Γυμνάσιο Πύλης

Ονειρα και μουσική από το Γυμνάσιο Πύλης

Ονειρα και μουσική, σε μια Ελλάδα γεμάτη ζωή, θα μπορούσε να είναι το μότο της εκδήλωσης με τίτλο «Η εποχή των μουσικών ονείρων». Μια παράσταση που παρουσιάστηκε την περασμένη Δευτέρα 15 Μαΐου 2015 από το Γυμνάσιο Πύλης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με την ευκαιρία του τέλους της σχολικής χρονιάς. Το σενάριο της παράστασης επιμελήθηκε η καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας κ. Μελανία Παναγιωτίδου: Μέσα από ένα ταξίδι στην παγκόσμια ιστορία, η μικρή ηρωίδα (Αμαλία Χαντζιάρα)
θα συνειδητοποιήσει ότι γνωρίζει περισσότερα από όσα νομίζει και ότι η γνώση μπορεί να γίνει παιχνίδι και χαρά!
Ετσι, με τη συνεργασία της καθηγήτριας Μουσικής κ. Αθανασίας Τρίχα και Γαλλικής Γλώσσας κ. Αλίκης Μυλωνά, και την πολύτιμη βοήθεια του διευθυντή του σχολείου, κ. Βασίλη Πανάγο, η παράσταση ενθουσίασε τους πάντες. Τους γονείς, τους εκπροσώπους του Δήμου, τους ίδιους τους μαθητές, καθώς το Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης σείστηκε από τα χειροκροτήματα!
Ο ενθουσιασμός και το μεράκι των μαθητών, απέδειξαν ότι υπάρχει συνεχής προσπάθεια για τη βελτίωση της πολύπλευρης μόρφωσης και κοινωνικοποίησης, οι οποίες, με αποτελέσματα όπως η συγκεκριμένη παράσταση, μετατρέπουν το σχολείο σε ενεργό τμήμα της κοινωνίας!

pili pili1 pili2 pili3 pili4 pili5 pili6 pili7 pili8 pili9 pili10 pili11 pili13

Αφήστε το σχόλιο σας