Ο κύβος ερρίφθη !!! Παραδίδεται ο αυτοκινητόδρομος Ε 65 στις 15 Δεκεμβρίου Reviewed by Momizat on . Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν στην περιοχή μας , ο περιβόητος αυτοκινητόδρομος Ε 65 είναι πανέτοιμος .  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της TRIKKIP Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν στην περιοχή μας , ο περιβόητος αυτοκινητόδρομος Ε 65 είναι πανέτοιμος .  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της TRIKKIP Rating: 0

Ο κύβος ερρίφθη !!! Παραδίδεται ο αυτοκινητόδρομος Ε 65 στις 15 Δεκεμβρίου

Ο κύβος ερρίφθη !!! Παραδίδεται ο αυτοκινητόδρομος Ε 65 στις 15 Δεκεμβρίου

Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν στην περιοχή μας , ο περιβόητος αυτοκινητόδρομος Ε 65 είναι πανέτοιμος . 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της TRIKKIPRESS ο αυτοκινητόδρομος θα παραδοθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου παρουσία του υπουργού  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη που θα γίνει η τελετή των εγκαινίων ενώ το πιο πιθανό είναι να γίνει στα διόδια των Τρικάλων και συγκεκριμένα στην περιοχή του Λόγγου .

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί  οι εργασίες και στον συνδετήριο κλάδο Ξυνιάδας, που θα συνδέει τον Αυτοκινητόδρομο Ε65 με την υφιστάμενη Εθνική Οδό Λαμίας – Καρδίτσας (2,5 περίπου χιλιόμετρα μετά το χωριό Μεταλλείο).

Σύμφωνα με πληροφορίες τον πρώτο καιρό δεν θα λειτουργούν τα διόδια του Λόγγου και των Σοφάδων και η κυκλοφορία θα είναι ελεύθερη προκειμένου να γνωρίσει ο κόσμος τον νέο αυτοκινητόδρομο .

Το ερώτημα που χρήζει απάντησης είναι αν την ίδια μέρα ο Χρήστος Σπίρτζης ανακοινώσει και κάποιο ευχάριστο νέο για την έναρξη των εργασιών του νοτίου τμήματος Ξυνιάδα – Λαμία. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή