Παρουσιάζεται το σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης των Τρικάλων – Προσκεκλημένη η Έλενα Κουντουρά Reviewed by Momizat on . Με την ευκαιρία της έλευσης στο νομό μας της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά το Επιμελητήριο Τρικάλων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας Π.Ε. Τρικάλων,  ο Δήμος Τρικκα Με την ευκαιρία της έλευσης στο νομό μας της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά το Επιμελητήριο Τρικάλων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας Π.Ε. Τρικάλων,  ο Δήμος Τρικκα Rating: 0

Παρουσιάζεται το σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης των Τρικάλων – Προσκεκλημένη η Έλενα Κουντουρά

Παρουσιάζεται το σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης των Τρικάλων – Προσκεκλημένη η Έλενα Κουντουρά

Με την ευκαιρία της έλευσης στο νομό μας της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά το Επιμελητήριο Τρικάλων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας Π.Ε. Τρικάλων,  ο Δήμος Τρικκαίων, ο Δήμος Καλαμπάκας, ο Δήμος Πύλης και ο Δήμος Φαρκαδόνας,  στο πλαίσιο του Ενιαίου Φορέα Τουριστικής Ανάπτυξης, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Επιχειρησιακό Σχέδιο Τουριστικής Ανάπτυξης Π.Ε. Τρικάλων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων (1ος όροφος) του Επιμελητήριου Τρικάλων, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου (17:45)
Επίσημη προσκεκλημένη της εκδήλωσης θα είναι η υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά. Η παρουσίαση του Επιχειρησιακού Σχεδίου θα πραγματοποιηθεί  από την εταιρία TOPOSOPHY.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή