Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του ντοκυμαντέρ για το γεφύρι της Πλάκας Reviewed by Momizat on . Κατάμεστη ήταν  η αίθουσα του  Δημοτικού Κινηματογράφου στο πάρκο Ματσόπουλου στην παρουσίαση του νέου ντοκιμαντερ του Βασίλη Γκανιάτσα που είναι αφιερωμένο στο Κατάμεστη ήταν  η αίθουσα του  Δημοτικού Κινηματογράφου στο πάρκο Ματσόπουλου στην παρουσίαση του νέου ντοκιμαντερ του Βασίλη Γκανιάτσα που είναι αφιερωμένο στο Rating: 0

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του ντοκυμαντέρ για το γεφύρι της Πλάκας

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του ντοκυμαντέρ για το γεφύρι της Πλάκας

Κατάμεστη ήταν  η αίθουσα του  Δημοτικού Κινηματογράφου στο πάρκο Ματσόπουλου στην παρουσίαση του νέου ντοκιμαντερ του Βασίλη Γκανιάτσα που είναι αφιερωμένο στο Γεφύρι της Πλάκας .

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων . Ο Βασίλης Γκανιάτσας μέσα από έρευνα δεκαετιών και μαρτυρίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής κατάφερε να συλλέξει πληροφορίες για την κατασκευή του γεφυριού και την ιστορία του .

Επιπλέον κατάφερε να αναπαραστήσει με πραγματικά σχέδια την τεχνική με την οποία στήθηκε η μεγάλη καμάρα του γεφυριού και τις μοναδικές τεχνικές του δημιουργού του Κώστα Μπέκα.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για γεφύρι της πλάκας κατέρρευσε

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή