Πληρωμές για τρικαλινούς μελισσοκόμους Reviewed by Momizat on . Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Τρικάλων ενημερώνει  τους μελισσοκόμους  που  είναι  ενταγμένοι  στις  Δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Τρικάλων ενημερώνει  τους μελισσοκόμους  που  είναι  ενταγμένοι  στις  Δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη Rating: 0

Πληρωμές για τρικαλινούς μελισσοκόμους

Πληρωμές για τρικαλινούς μελισσοκόμους

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Τρικάλων ενημερώνει  τους μελισσοκόμους  που  είναι  ενταγμένοι  στις  Δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας», ότι αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, οι αναλυτικές Ονομαστικές καταστάσεις πληρωμής , μετά τις ενστάσεις, για το έτος 2016.
Οι δικαιούχοι παραγωγοί για τη δράση 3.1  «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων », είναι 79, με συνολικό ποσό πληρωμής : 30.114,96  Ευρώ.
Οι δικαιούχοι παραγωγοί για τη δράση 3.2  «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας », είναι 57, με συνολικό ποσό πληρωμής : 53.298,50  Ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι , μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.: 2431046305  (Γκαντζιού  Παναγιώτα και Βλιώρας Χρήστος).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή