Σε τρεις δόσεις η καταβολή του τέλους κατάληψης κοινόχρηστων χώρων Reviewed by Momizat on .   Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη σχετική εισήγηση και αποφάσισε να προσφέρει τρεις δόσεις για την καταβολή του τέλ   Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη σχετική εισήγηση και αποφάσισε να προσφέρει τρεις δόσεις για την καταβολή του τέλ Rating: 0

Σε τρεις δόσεις η καταβολή του τέλους κατάληψης κοινόχρηστων χώρων

Σε τρεις δόσεις η καταβολή του τέλους κατάληψης κοινόχρηστων χώρων

 

Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη σχετική εισήγηση και αποφάσισε να προσφέρει τρεις δόσεις για την καταβολή του τέλους κατάληψης κοινόχρηστων χώρων. Η πρώτη δόση ορίστηκε για την 31η Ιανουαρίου 2016, η δεύτερη για την 31η Μαΐου 2016 και η τρίτη για την 31η Αυγούστου 2016. Στην πρώτη δόση θα καταβληθεί το 40% του τέλους, ενώ στις άλλες δύο το 30% κάθε φορά.
Προϋπόθεση για την ένταξη στη συγκεκριμένο καθεστώς διευκόλυνσης, η υποβολή μιας αίτησης, σε συνδυασμό, βεβαίως, με την ύπαρξη των απαραίτητων δικαιολογητικών. Η αίτηση, καθώς και η εξόφληση, γίνονται στο τμήμα Εσόδων της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων, στο Δημαρχείο Τρικκαίων, Ασκληπιού 18, ισόγειο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή