“Στα ίδια με πέρυσι και χειρότερα”… σύμφωνα με έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Αποτελέσματα έρευνας του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων για την κίνηση στην αγορά την περίοδο των εκπτώσεων : Σε έρευνα που διεξήχθη από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικά Αποτελέσματα έρευνας του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων για την κίνηση στην αγορά την περίοδο των εκπτώσεων : Σε έρευνα που διεξήχθη από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικά Rating: 0

“Στα ίδια με πέρυσι και χειρότερα”… σύμφωνα με έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων

ekptoseis

Αποτελέσματα έρευνας του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων για την κίνηση στην αγορά την περίοδο των εκπτώσεων : Σε έρευνα που διεξήχθη από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων σε επιχειρήσεις της πόλης σχετικά με την κίνηση στην αγορά την περίοδο των εκπτώσεων του Ιανουαρίου, οι συνάδελφοι απάντησαν ως εξής.
Στην ερώτηση πως κινήθηκαν την περίοδο των εκπτώσεων ,οι 8 στους 10 απάντησαν ότι κινήθηκαν στα ίδια και χειρότερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι.
Στην ερώτηση για ποιο λόγο θεωρούν ότι δεν κινήθηκε η αγορά, το σύνολο των ερωτηθέντων απάντησε ότι φταίει τόσο η έλλειψη ρευστότητας όσο και οι πολιτικές εξελίξεις.
Οι 6 στους 10 συμμετέχοντες στην ερώτηση για το ποια ήταν η καλύτερη εβδομάδα από τις τρείς πρώτες σε κίνηση απάντησαν την πρώτη εβδομάδα.
Ενώ οι 9 στους 10 ερωτηθέντες θεωρούν ότι η Κυριακή 18 Ιανουαρίου δεν ωφέλησε τα καταστήματα.
Είναι ξεκάθαρο πως η έλλειψη ρευστότητας και το ρευστό πολιτικό περιβάλλον έχουν προκαλέσει στασιμότητα στην αγορά.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων θεωρεί πως όσο πιο γρήγορα τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις της νέας κυβέρνησης με τους δανειστές μας και φυσικά προς όφελος της χώρας, τόσο πιο σύντομα θα μπορέσει να επανέλθει η αγορά σε καλύτερα επίπεδα.

ekptoseis-20121

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή