Στη δημοσιότητα οι βραβευμένες μελέτες για τις δύο πλατείες των Τρικάλων Reviewed by Momizat on .     Ο Δήμος Τρικκαίων γνωστοποιεί τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής για τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό ανάπλασης των δύο κεντρικών πλατειών των Τρι     Ο Δήμος Τρικκαίων γνωστοποιεί τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής για τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό ανάπλασης των δύο κεντρικών πλατειών των Τρι Rating: 0

Στη δημοσιότητα οι βραβευμένες μελέτες για τις δύο πλατείες των Τρικάλων

Στη δημοσιότητα οι βραβευμένες μελέτες για τις δύο πλατείες των Τρικάλων

 

 

Ο Δήμος Τρικκαίων γνωστοποιεί τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής για τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό ανάπλασης των δύο κεντρικών πλατειών των Τρικάλων. Η διαφάνεια και η ανοιχτή συζήτηση στην κοινωνία, είναι τμήματα της προσπάθειας για συμμετοχική και πολύπλευρη επανεκκίνηση του Δήμου Τρικκαίων.
Μέσω ειδικής σελίδας στην ιστοσελίδα του Δήμου, στη διεύθυνση www.trikalacity.gr/plateies κάθε πολίτης και ενδιαφερόμενος μπορεί να δει:
– τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τα βραβεία που δόθηκαν
– τα αποτελέσματα για τις τρεις μελέτες που αγοράζονται από τον Δήμο
– το πρακτικό της επιτροπής
– τα επίσημα αποτελέσματα
– απαντήσεις σε ερωτήματα για τον διαγωνισμό και τις μελλοντικές κινήσεις.
Κάθε μελέτη περιλαμβάνει τα πλήρη στοιχεία, με όλα τα δεδομένα που προτάθηκαν και κρίθηκαν από την επιτροπή (φωτογραφίες, πινακίδες, στοιχεία κ.α.) και «ανοίγουν» σε χωριστό «παράθυρο».
Κάθε πολίτης μπορεί να στέλνει τις παρατηρήσεις του στο press@trikalacity.gr ή στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί στη σελίδα.
Η συζήτηση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή