"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.1 C
Trikala

Συγχαρητήρια ΑΚΕΘ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα RoboTeens του ΑΚΕΘ AIRLab με προπονητή τον κ. Αγγέλη Νώντα προκρίθηκε ως 1η ανάμεσα σε 18 ομάδες στον περιφερειακό διαγωνισμό του First Lego League (FLL) που έλαβε χώρα στο Βόλο την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν ομάδες από όλη τη Θεσσαλία, την Κοζάνη και τα Γρεβενά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η ομάδα κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και τις υπόλοιπες ομάδες τόσο στο διαγωνιστικό κομμάτι όσο και με την καινοτόμο ιδέα που παρουσίασε για την ασφαλή πόλη. Συγκέντρωσε δε τους περισσότερους πόντους στο Robot Game (395 πόντους που αποτέλεσε την 3η καλύτερη επίδοση στο κομμάτι αυτό) από την την 1η κιόλας προσπάθεια, αποδεικνύοντας το σταθερά υψηλό επίπεδο της ομάδας.
Επόμενος σταθμός ο τελικός που θα γίνει στις 14 & 15 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη όπου θα διαγωνιστεί με τις 60 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Η ομάδα RoboTeens αποτελείται από τους εξής μαθητές:
Μακρής Λευτέρης, Καραΐσκος Πάνος, Τσάτσος Δημήτρης, Μπολομύτης Πάνος, Μπολομύτης Σπύρος, Καμπαγιάννης Μιχάλης, Γακοπούλου Βάσω, Χαχοπούλου Στέλλα,Τσιούκης Κομνηνός-Δημήτρης.

To ΑΚΕΘ συγχαίρει για την όλη επιτυχημένη προσπάθεια τον Προπονητή, τους μαθητές και τους γονείς και δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει υψηλό επίπεδο γνώσεων και μοναδικές εμπειρίες.
Πολλά Συγχαρητήρια σε όλους!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης