"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.9 C
Trikala

Σχολεία: Τέλος στην φημολογία – Ανοίγουν τη Δευτέρα δημοτικά, νηπιαγωγεία και σχολεία ειδικής αγωγής

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, υπενθυμίζεται η απόφαση της κυβέρνησης, στη βάση εισήγησης της Επιτροπής των ειδικών, για δια ζώσης επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Ειδικών Σχολείων όλων των βαθμίδων την προσεχή Δευτέρα 11/1.

Στη βάση εγκυκλίου που εστάλη προς τα σχολεία νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα εν λόγω σχολεία αναλαμβάνουν υπηρεσία, αύριο, Παρασκευή 8/1.

Αύριο, Παρασκευή, 8/1 Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας ξεκινούν την εξ αποστάσεως λειτουργία τους μέσω τηλεκπαίδευσης.

Την επαναλειτουργία των σχολείων από τις 11 του μηνός είχε ουσιαστικά προαναγγείλει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, όταν ανακοίνωσε το «σκληρό» lockdown από τις 3 έως τις 10 Ιανουαρίου.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών και οι εισηγήσεις των ειδικών άφηναν να φανεί ότι υπάρχουν «δεύτερες σκέψεις» για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία, ενώ και η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ,, είχε αφήσει με δηλώσεις της, νωρίτερα σήμερα, όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. 

Τελικά, ωστόσο, το υπουργείο Παιδείας «πρόλαβε» τις εξελίξεις και έκλεισε το θέμα, ανακοινώνοντας και επισήμως την επιστροφή των παιδιών του δημοτικού, του νηπιαγωγείου και των σχολείων ειδικής αγωγής στα θρανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης