Ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες της επίθεσης εναντίον του διαιτητή Τζήλου. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Reviewed by Momizat on . Ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους τρεις δράστες της επίθεσης εναντίον του διαιτητή Θανάση Τζήλου, τον περασμένο Δεκέμβριο έξω από το σπίτι του στην Λάρισα. Σύμφωνα Ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους τρεις δράστες της επίθεσης εναντίον του διαιτητή Θανάση Τζήλου, τον περασμένο Δεκέμβριο έξω από το σπίτι του στην Λάρισα. Σύμφωνα Rating: 0

Ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες της επίθεσης εναντίον του διαιτητή Τζήλου. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες της επίθεσης εναντίον του διαιτητή Τζήλου. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους τρεις δράστες της επίθεσης εναντίον του διαιτητή Θανάση Τζήλου, τον περασμένο Δεκέμβριο έξω από το σπίτι του στην Λάρισα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ.:

“Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, διαιτητή ποδοσφαίρου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην πόλη της Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι, πρωινές ώρες της 19 Δεκεμβρίου, τη στιγμή που ο 36χρονος επιβιβαζόταν σε αυτοκίνητο, εξωτερικά του σπιτιού του, δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον τρία άτομα, τα οποία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έσπασαν το τζάμι του οχήματος, έριξαν τον παθόντα βίαια στο οδόστρωμα και του κατάφεραν πολλαπλά λακτίσματα και χτυπήματα με τα χέρια, αλλά και με σφυρί που έφερε ένας εκ των δραστών, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Από την ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης και τη συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν από την πρόοδο της έρευνας, κατέστη δυνατή η διακρίβωση της συμμετοχής και η ταυτοποίηση των στοιχείων δύο εκ των δραστών. Πρόκειται για ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων και ενός ακόμα άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού τους, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.   Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή