Τα Tρίκαλα στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής-Έρχονται Αντ. Σαμαράς , Δημήτρης Κουτσούμπας και Γιώργος Παπανδρέου την Παρασκευή Reviewed by Momizat on . Στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής θα βρεθούν τα Τρίκαλα την ερχόμενη Παρασκευή όπου αναμένονται επισκέψεις τριών πολιτικών αρχηγών και συγκεκριμένα του πρώην Π Στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής θα βρεθούν τα Τρίκαλα την ερχόμενη Παρασκευή όπου αναμένονται επισκέψεις τριών πολιτικών αρχηγών και συγκεκριμένα του πρώην Π Rating: 0

Τα Tρίκαλα στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής-Έρχονται Αντ. Σαμαράς , Δημήτρης Κουτσούμπας και Γιώργος Παπανδρέου την Παρασκευή

politikoi arxhgoi

Στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής θα βρεθούν τα Τρίκαλα την ερχόμενη Παρασκευή όπου αναμένονται επισκέψεις τριών πολιτικών αρχηγών και συγκεκριμένα του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του επίσης πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου και του γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.
samaras1
Ο κ. Αντώνης Σαμαράς, θα βρίσκεται στην περιοχή με αφορμή τον προσυνεδριακό διάλογο συμμετέχοντας στις διαδικασίες της περιφερειακής συνδιάσκεψης των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα. Ο κ. Σαμαράς αναμένεται με ομιλία του να απευθυνθεί στους γαλάζιους των Τρικάλων με την κορυφαία πολιτική εκδήλωση για την περιοχή να πραγματοποιείται στο Art Gallery Hotel.
papandreou-708_3
Την ίδια μέρα το πρωί, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφθεί τα γραφεία του κόμματος στα Τρίκαλα. Την προηγούμενη μέρα, θα μιλήσει στη Λάρισα οπότε και από εκεί θα μεταβεί στην πόλη μας για να συναντηθεί με τοπικά μέλη.
koutsoumpas
Eδώ και μέρες έχει προγραμματιστεί εκδήλωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ ενόψει της συμπλήρωσης 70 χρόνων από το θάνατο του Καπετάνιου του ΕΛΑΣ, Αρη Βελουχιώτη, και στην οποία θα παραβρίσκεται και θα μιλήσει ο γραμματέας του κόμματος κ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή