Το “Ποτάμι” διαψεύδει ονοματολογία στο ψηφοδέλτιο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «το «Ποτάμι» ξεκίνησε μια ανεξάρτητη από τις κομματικές οργανώσεις διαδικασία επιλογής των καλύτερων υποψηφίων σε όλη τ Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «το «Ποτάμι» ξεκίνησε μια ανεξάρτητη από τις κομματικές οργανώσεις διαδικασία επιλογής των καλύτερων υποψηφίων σε όλη τ Rating: 0

Το “Ποτάμι” διαψεύδει ονοματολογία στο ψηφοδέλτιο Τρικάλων

Το “Ποτάμι” διαψεύδει ονοματολογία στο ψηφοδέλτιο Τρικάλων

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «το «Ποτάμι» ξεκίνησε μια ανεξάρτητη από τις κομματικές οργανώσεις διαδικασία επιλογής των καλύτερων υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα.
Σε αρκετούς νομούς και δυστυχώς και στον δικό μας υπήρξαν δημοσιεύματα που δήθεν αποκαλύπτουν ονόματα προτεινόμενων και φαβορί.
Επιθυμούμε να διαψεύσουμε αυτές τις δήθεν αποκαλύψεις. Κανείς, ούτε κι εμείς στην τοπική οργάνωση Τρικάλων, δε γνωρίζουμε τα προτεινόμενα ονόματα, ούτε θα τα γνωρίζουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, και να υπάρξουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις.
Το Ποτάμι δεν πιστεύει σε παλιές κομματικές δομές ούτε σε κομματικές λογικές. Οι εθελοντές του επιθυμούν να εκπροσωπηθεί ο λαός των Τρικάλων από τους καλύτερους και τους πιο άξιους».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή