Τρίκαλα : Κατανομή χώρων σε κόμματα εν όψει εκλογών Reviewed by Momizat on . Τη διάθεση των περιπτέρων χώρων και συνολικότερα των χώρων που θα διατεθούν σε κόμματα που θα μετάσχουν στις εκλογές, συζήτησαν σήμερα εκπρόσωποί τους και εκπρό Τη διάθεση των περιπτέρων χώρων και συνολικότερα των χώρων που θα διατεθούν σε κόμματα που θα μετάσχουν στις εκλογές, συζήτησαν σήμερα εκπρόσωποί τους και εκπρό Rating: 0

Τρίκαλα : Κατανομή χώρων σε κόμματα εν όψει εκλογών

Τρίκαλα : Κατανομή χώρων σε κόμματα εν όψει εκλογών

Τη διάθεση των περιπτέρων χώρων και συνολικότερα των χώρων που θα διατεθούν σε κόμματα που θα μετάσχουν στις εκλογές, συζήτησαν σήμερα εκπρόσωποί τους και εκπρόσωποι του Δήμου Τρικκαίων. Οι αντιδήμαρχοι κ. Χρ. Αναστασίου και Χρυσ. Κυρίτσης συναντήθηκαν, μετά από κάλεσμα που απηύθυνε η δημοτική αρχή, με εκπροσώπους των κομμάτων ΝΔ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ (μ-λ) – ΜΛ ΚΚΕ και «Το Ποτάμι», που ανταποκρτίθηκαν στο σχετικό κάλεσμα. Αντικείμενο της σύσκεψης, η παραχώρηση περιπτέρων από τον Δήμο, στις θέσεις που επιθυμούσαν, εάν, βεβαίως, δεν επηρεαζόταν η κίνηση των πεζών.

Διαφωνίες για τη χωροθέτηση δεν υπήρξαν, ενώ έγινε συζήτηση για τις διατάξεις του νόμου, αναφορικά με τα πανό και την εν γένει διαφημιστική προβολή των κομμάτων στην προεκλογική περίοδο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή