Φαρκαδόνιοι και Καλαμπακιώτες μετέφεραν τα προβλήματα στην Όλγα Κεφαλογιάννη Reviewed by Momizat on . Τον νομό Τρικάλων επισκέφτηκε  η π. Υπουργός, βουλευτής Α΄ Αθηνών  Όλγα Κεφαλογιάννη. Αρχικά επισκέφτηκε τον Δήμο Φαρκαδώνας, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα Τον νομό Τρικάλων επισκέφτηκε  η π. Υπουργός, βουλευτής Α΄ Αθηνών  Όλγα Κεφαλογιάννη. Αρχικά επισκέφτηκε τον Δήμο Φαρκαδώνας, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα Rating: 0

Φαρκαδόνιοι και Καλαμπακιώτες μετέφεραν τα προβλήματα στην Όλγα Κεφαλογιάννη

Φαρκαδόνιοι και Καλαμπακιώτες μετέφεραν τα προβλήματα στην Όλγα Κεφαλογιάννη

Τον νομό Τρικάλων επισκέφτηκε  η π. Υπουργός, βουλευτής Α΄ Αθηνών  Όλγα Κεφαλογιάννη.

Αρχικά επισκέφτηκε τον Δήμο Φαρκαδώνας, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής από τον ΔήμαρχοΘανάση Μεριβάκη και εν συνεχεία την Καλαμπάκα και τον Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη όπου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα Μετέωρα και την ευρύτερη περιοχή.

Πριν από την αποχώρηση της από τον Νομό η κ. Κεφαλογιάννη επισκέφτηκε τον <<Μύλο των Ξωτικών>>, όπου την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Για την Ν.Δ. ανέφερε: «χρειάζεται πολύ δουλειά για να γίνουμε Κυβέρνηση και ακόμη περισσότερη όταν γίνουμε για να έχουμε αποτελεσματικότητα και να φέρουμε την αισιοδοξία στην χώρα αλλά και πίσω την νεολαία ώστε να είμαστε περήφανοι ξανά για την πατρίδα μας που θα είναι μια δυνατή Ελλάδα μέσα στην Ε.Ε. Χρειάζεται μείωση του κόστους παραγωγής στο πλαίσιο των δημοσιονομικών αντοχών της χώρας και δεν θα επιτρέψουμε να σχεδιάσουν …4ο Μνημόνιο».

Στην περιοδεία της κ. Κεφαλογιάννη στο Νομό Τρικάλων  συνόδεψαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο π. υπουργός και Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας, ο π. Βουλευτής και Νομάρχης Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης,oθεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αναγνωστόπουλος,  οι πολιτευτές Θανάσης Λιούτας και Δέσποινα Λασπά, ο πρόεδρος  της ΝΟΔΕ Μιχάλης Μπαγιώτης, ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Γιάννης Κουτσονάσιος, ο ταμίας Θανάσης Γκρέκος  ,ο τομεάρχης της ΝΔ Νίκος Καρδούλας,  τομεάρχες της ΝΟΔΕ,η ΔΗΜ.ΤΟ Φαρκαδώνας και Καλαμπάκας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη και φίλοι της ΝΔ κ.α.

15128626_1276695882372219_1555509349_n

 

olga-kefalog-kalab201116_53

Η προσκεκλημένη της ΝΟΔΕ Τρικάλων, βουλευτής, περιόδευσε αρχικά στη Φαρκαδόνα , έχοντας επαφές με στελέχη, μέλη και φορείς του νομού.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, συνοδευόμενη, από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Μιχάλη Μπαγιώτη, τον βουλευτή της ΝΔ κ. Κώστα Σκρέκα, πρώην βουλευτές, πολιτευτές, και στελέχη του κόμματος, τοπικά και πανθεσσαλικά, επισκέφτηκε την Φαρκαδόνα. Εκεί την υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, δημοτικοί σύμβουλοι και φορείς.

 

 

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή