Χρήστος Αναστασίου: Tα χρέη προς τη ΔΕΥΑΤ είναι 5,5 εκατομμύρια ευρώ Reviewed by Momizat on . Την απόφαση της ΔΕΥΑΤ να προβεί σε διακοπές υδροδότησης για ανεξόφλητους λογαριασμούς σχολίασε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου: «Έχου Την απόφαση της ΔΕΥΑΤ να προβεί σε διακοπές υδροδότησης για ανεξόφλητους λογαριασμούς σχολίασε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου: «Έχου Rating: 0

Χρήστος Αναστασίου: Tα χρέη προς τη ΔΕΥΑΤ είναι 5,5 εκατομμύρια ευρώ

Χρήστος Αναστασίου: Tα χρέη προς τη ΔΕΥΑΤ είναι  5,5 εκατομμύρια ευρώ

Την απόφαση της ΔΕΥΑΤ να προβεί σε διακοπές υδροδότησης για ανεξόφλητους λογαριασμούς σχολίασε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου:

«Έχουν περάσει ήδη 15 μήνες περίπου από τότε που κάναμε την τελευταία διακοπή υδροδότησης, και μετά και την ανακοίνωση μας το Φεβρουάριο να προσέλθουν όσοι οφείλουν στη ΔΕΥΑΤ να ρυθμίσουμε τις οφειλές τους, πρέπει πλέον να πάρουμε κι εμείς τα μέτρα μας. Η ΔΕΥΑΤ έχει την υδροδότηση, να λύματα, τα όμβρια, και κανένα άλλο έσοδο εκτός από το λογαριασμό χρέωσης. Κάποιοι έχουν ανταποκριθεί στο να ρυθμιστούν οι οφειλές τους, είναι όμως μικρό το ποσοστό δυστυχώς.

Θα ξεκινήσουμε από τη Δευτέρα με όσους χρωστάνε τα πιο πολλά, είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε. Μέσα στην πόλη των Τρικάλων εντοπίζονται τα περισσότερα χρέη σε νοικοκυριά. Υπολογίζουμε ότι τα χρέη προς τη ΔΕΥΑΤ είναι περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ, συσσωρευμένα από χρόνια. Και όταν ο ετήσιος κύκλος εργασιών της ΔΕΥΑΤ είναι 6 εκατομμύρια ευρώ, καταλαβαίνουμε ότι πρέπει κάτι να γίνει για να εισπραχτούν αυτές οι οφειλές.»

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή