Ψάρεψε τούνα… 195 κιλών 17χρονος από το Τρίκερι ! Reviewed by Momizat on . Μια τεράστια τούνα συνολικού βάρους 195 κιλών και μήκους περίπου 2 μέτρων ψάρεψε το προηγούμενο διάστημα ο 17χρονος Παναγιώτης Χατζηβαγγέλης από το Τρίκερι μαζί Μια τεράστια τούνα συνολικού βάρους 195 κιλών και μήκους περίπου 2 μέτρων ψάρεψε το προηγούμενο διάστημα ο 17χρονος Παναγιώτης Χατζηβαγγέλης από το Τρίκερι μαζί Rating: 0

Ψάρεψε τούνα… 195 κιλών 17χρονος από το Τρίκερι !

000

Μια τεράστια τούνα συνολικού βάρους 195 κιλών και μήκους περίπου 2 μέτρων ψάρεψε το προηγούμενο διάστημα ο 17χρονος Παναγιώτης Χατζηβαγγέλης από το Τρίκερι μαζί με τον πατέρα του Κυριάκο στο Βόρειο Ευβοϊκό κοντά στα Λουτρά Αιδηψού… εντυπωσιάζοντας ακόμη και τους επαγγελματίες αλιείς με τη μαεστρία και την τύχη του!

Οπως περιγράφει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο 17χρονος Παναγιώτης από τα 8 του χρόνια πηγαίνει στο καΐκι του πατέρα. Αρχικά όπως αναφέρει απλώς παρακολουθούσε τον πατέρα του να δουλεύει και σταδιακά χρόνο με το χρόνο ξεκίνησε να βοηθάει με αποτέλεσμα σήμερα στα 17 του χρόνια να κάνει τη δουλειά που κάνει ένας ενήλικας.

Οσον αφορά την τυχερή ψαριά, ο Παναγιώτης εξηγεί, ότι συνήθως οι τούνες κυμαίνονται σε βάρος από 30 έως 80 κιλά, ωστόσο πιο σπάνια, όπως και στη δική του περίπτωση, ψαρεύονται και μεγαλύτερα. Ενδεικτικά, ο ίδιος τονίζει ότι το χρόνο συνήθως ψαρεύονται σε ολόκληρη την Ελλάδα 4-5 ψάρια με τόσο μεγάλο μέγεθος.

Για την μεταφορά της τούνας στο ιχθυοπωλείο χρειάστηκε φορτηγό ενώ κατά τη διάρκεια της μεταφοράς το ψάρι έγινε αντικείμενο σχολιασμού από δεκάδες περαστικούς, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν πλάι στο ψάρι, ενώ παράλληλα απορούσαν για το πώς το έπιασαν και πως το ανέβασαν στο καΐκι τους.
εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή