"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Έκλεισε και η γέφυρα Παραλλαγής στο Μουργκάνι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έκλεισε η Γέφυρα Παραλλαγής στο Μουργκάνι. Είναι η γέφυρα που εξυπηρετεί τα πάνω χωριά προς Μουργκάνι. Τώρα όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες θα πάνε από Σαρακίνα. Καμία εργασία αποκατάστασης δεν έγινε μέχρι σήμερα.  Η γέφυρα θα παραμείνει κλειστή  μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των φθορών – τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν σε αυτή από την πραγματοποίηση ελέγχου από αρμόδια συνεργεία της Π.Ε. Τρικάλων / Δ-νσης Τεχνικών Έργων / Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων.

Τώρα να δεις γλέντια.

Με απόφαση του Διευθυντή της Δ.Α. Τρικάλων, Δημητρίου Μήτραινα, ορίσθηκε η διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της Επαρχειακής Οδού Κλεινού-Μουργκανίου (θέση Παλιόχανο) στο ύψος της γέφυρας Παραλλαγής (κλείσιμο της γέφυρας), από την 15:00΄ ώρα της σήμερον Παρασκευή 19/04/2024, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των προκληθεισών φθορών – τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν σε αυτή και την πραγματοποίηση ελέγχου από αρμόδια συνεργεία της Π.Ε. Τρικάλων / Δ-νσης Τεχνικών Έργων / Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων.
Η Π.Ε. Τρικάλων και ο Δήμος Μετεώρων υποχρεούται για την τοποθέτηση και συντήρηση της απαιτούμενης οδικής σήμανσης, καθώς επίσης και για τη λήψη όλων των μέτρων που απαιτούνται, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.
φώτος από fb Σάκη Νικογιάννη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης