"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Έχει και η προπαγάνδα τα όρια της!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

2 ώρες στην εκπομπή του Ευαγγελάτου κάνουν για 10η μέρα υπεραναλυτικό ρεπορτάζ για τον άλλο άνθρωπο, τη φιλανθρωπική Οργανωση, χωρίς να έχουν αφήσει λεπτομέρεια για λεπτομέρεια που να μην αναφέρουν.
Και με τον εντυπωσιακό τρόπο που όλοι αυτοί οι opinion makers γνωρίζουν καλά. Το ίδιο συμβαίνει με καθημερινά ρεπορτάζ και πλούσιο τηλεοπτικό χρόνο να αφιερώνεται στα περισσότερα δελτία ειδήσεων των κεντρικών ΜΜΕ.
Πράγματι υπάρχει ένα θεμα εδώ, αλλά ποσό μεγάλη βάση δίνεται σ’ αυτό και τελικά κάτι τέτοιο αφορά και σε τι βαθμό τους πολιτες;;;; ώστε να αφιερώνεται όλος αυτός ο χρόνος;;;
Κι ενώ σήμερα διαλύεται ο πρωτογενής τομέας παραγωγής της χώρας και υπάρχουν απλές αναφορές για τα μπλόκα… κι ενώ η ακρίβεια έχει χτυπήσει κόκκινο με σκανδαλώδεις τιμολογήσεις βασικών αγαθών και με τα υπερκέρδη των ενδιάμεσων να γιγαντώνονται….. κι ενώ ξεπουλιέται η δημόσια Παιδεία της χώρας σε ιδιώτες, η οποία τόσα χρόνια πολεμάται από το ίδιο το σύστημα, με υποβάθμιση, με προκλητική υποχρηματοδότηση, απ τα νηπιαγωγεία μέχρι τα πανεπιστήμια, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση των πτυχίων που έχουν αποκτήσει με ιδρώτα τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών…..
 Αυτές τις μέρες λαμβάνονται νέες προκλητικές αποφάσεις περαιτέρω εμπορευματοποίησης του αγαθού της υγείας, με το νόμιμο φακελάκι που θεσπίζεται στα χειρουργεια των δημόσιων νοσοκομείων, με χρέωση των εμβολιασμών που υποτίθεται ανήκουν στο εθνικό Προγραμμα, με τεράστιες αυξήσεις τιμών σε όλα τα προϊόντα αυτόθεραπείας, που δεν συνταγογραφούνται φυσικά και στα βρεφικά γάλατα, με προσπάθεια επαναφοράς της απελευθέρωσης στη συνταγογράφηση φαρμακευτικών σκευασμάτων με τη χρήση του εμπορικοϋ ονόματος της Φαρμακευτικης εταιρείας, που είχε καταργηθεί, με άρση της προστασίας από εξαγωγές των Φαρμακων που εισάγονται στη χώρα και που ήδη εξαφανίζονται απ τα Φαρμακεια…..
Που είναι για όλα αυτα τα τόσο σημαντικά για τη ζωή μας ζητήματα, τα πολύωρα, αναλυτικά ρεπορτάζ;;;;
Με συνεντεύξεις, με δηλώσεις των εμπλεκομένων, με συγκρίσεις με άλλες χώρες, με έρευνα ουσιαστική πάνω στα σημαντικά αυτά ζητήματα, με ανάλυση των χρημάτων που πληρώνει ο κάθε Έλληνας για την υγεία και την παιδεία μέσω των φόρων, με σχεδιαγράμματα και εντυπωσιακές εικόνες;;;;;;; Που είναι άραγε;;;
Αυτή τώρα λέγεται δημοσιογραφία;;;;;
Θάνος Κουτσούκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης