"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Δεύτερη σε ψήφους η Παναγιώτα Δριτσέλη!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αλλαγή στην δεύτερη και τρίτη θέση της κατάταξης των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έφερε η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Τρικάλων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου, πρώτη είναι η Μαρίνα Κοντοτόλη με 6008 σταυρούς, δεύτερη η Παναγιώτα Δριτσέλη με 5044 σταυρούς, τρίτος ο Γιάννης Χάιδος με 4985 σταυρούς,τέταρτος ο Χρήστος Σιμορέλης με 4531 σταυρούς, πέμπτος ο Λευτέρης Τσικρικάς με 2347 σταυρούς και έκτη η Πέρυ Χαρτοπούλου με 1457 σταυρούς. Η σταυροδοσία εστάλη στον Άρειο Πάγο για την επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων.

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δεν γίνεται να έχεις επιθετική,απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά,ακόμη και προς τους α’βαθμού συγγενείς σου και να έχεις την απαίτηση να σε εμπιστευτεί ο κοσμάκης? Γιαννάκη, χαμήλωσε λίγο τους τόνους,ωρίμασε λίγο πολιτικά,κοινωνικά και συναισθηματικά και ξανά εκθέσου ως υποψήφιος, αφού όμως κάνεις πρώτα την αυτοκριτική σου..

  1. Τριτος και καταϊδρωμενος ο Γιαννακης με την πορσε!
    Αντε να δουμε τωρα τι θα ψηφισει ο κοσμος που τον ψηφισε.. μαλλον κατα πασοκ μερια θα πανε…

  2. Ο Γιαννάκης ο Χάϊδος,δεν φτάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του, σε αξιοπρέπεια και ήθος τον θείο του τον Χρήστο…όταν μάθει να σέβεται τους ανθρώπους και να μην τους υποτιμά,τότε να ξαναβάλει υποψηφιότητα για να εκλεγεί ..τώρα αν θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ,το ΠΑΣΟΚ η κάποιο άλλο κόμμα, αυτό θα το εκτιμήσει ανάλογα με τα καιροσκοπικά δεδομένα της εποχής..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης