"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.1 C
Trikala

Για τα πανηγύρια ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θα παίξει πολύ πανηγύρι φέτος.

Οι εθνοσωτήρες φέτος θα μπορέσουν να χορέψουν και να φωτογραφηθούν στα πανηγύρια.

Και εμείς φυσικά είμαστε για τα πανηγύρια που ανεχόμαστε αυτούς, τους προηγούμενους και τους επόμενους.

Μνημόνια σωτηρίας τα βάφτιζαν οι στούρνοι της πολιτικής και της οικονομίας.

Και ακόμα τους πιστεύουν.

Κακομελέτα κι έρχεται η οικονομική καταιγίδα.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΝΔ με Κουτσονάσιο πρόεδρο δεν πήρε 5% πάνω από το πανελλήνιο ποσοστό..αλλά 5% κάτω από αυτό που θα έπαιρνε αν δεν τον είχε πρόεδρο..

  2. Όσο τον χορό της πολιτικής,της ιατρικής θα το σέρνουν οι Κουτσονάσηδες, αυτή η χώρα θα είναι καταδικασμένη στην μιζέρια,στην απαξίωση ,στην αναξιοπιστία… αλλάξτε πρωτοχορευτές μήπως και μπορέσει αυτός ο τόπος και γίνει ελκυστικός για τους άξιους και ικανούς ανθρώπους…

  3. Λάθος Εκτίμηση:Μην ζοριζεσαι άλλο…Είναι ο μοναδικός πρόεδρος στα χρονικά που έφερε τόσους υπουργούς στα Τρικαλα Κοιμήσου τώρα.

  4. Όταν μια ολόκληρη ΝΔ ,έχει στελέχη του κ@λου,που το μόνο που ξέρουν να κάνουν ,είναι να πηγαίνουν στους χορούς και τα πανηγύρια..και προωθούνται άνθρωποι χωρίς ικανότητες και προσόντα με μοναδικό προσόν την κομματική τους ταυτότητα .. τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας..

  5. Σαν πολύ δεν ασχολείσαι trikkipress με αυτό τον τύπο που μπαίνει με το μηχανάκι και χωρίς κράνος στον πεζόδρομο της Ασκληπιού…?ποιος νομίζει ότι ειναι?

  6. Αυτή η Ρουμανία στο παρελθόν και στο παρόν η Βουλγαρία,έχει καταστρέψει το ιατρικό επάγγελμα στην Ελλάδα..αγόραζες μαθήματα με κεφάλια κασέρι, τενεκέδες λάδι, λουκάνικα και μετά ερχόσουν στην Ελλάδα να κάνεις τον ψευτο-γιατρό και ενίοτε και τον πολιτικό μεγαλοπαράγοντα ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης