"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Δε βγαίνει έτσι παιδιά…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Iωάννα Καρρά

Σήμερα, περίπου μία ώρα πριν καταφτάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πόλη μας, συνέβη αυτό.

Το πληροφορήθηκα πριν λίγο….και ούσα μέλλουσα μαμά, ένιωσα την αγωνία και την απελπισία αυτής της κοπέλας, χωρίς να μπορώ να συγκρατήσω το θυμό μου και προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω ότι καθένας από εμάς, μπορεί να βρεθεί ανά πάσα στιγμή στη θέση της.

Για ένα λογαριασμό, για ένα ανεξόφλητο ποσό των 378€, να αφήνεις μια οικογένεια με ένα μωρό παιδί χωρίς ρεύμα, τη στιγμή που χαρίζεις εκατομμύρια ευρώ σε εφοπλιστές και παρόχους ενέργειας.

Στο τηλέφωνο μου είπε ότι από τη μία άκουγε τον υπάλληλο να της λέει “Καλημέρα σας, ήρθαμε να σας κόψουμε το ρεύμα” κι από την άλλη στο ραδιόφωνο να ζητωκραυγάζουν για την έλευση του τέως Πρωθυπουργού.

Όλη η ελληνική παράνοια σε μία και μόνο πρόταση.

Νιώθω εγώ ντροπή, που δεν έχω υπάρξει εν ενεργεία πολιτικός. Αυτοί που ακόμα και σήμερα καμαρώνουν για το έργο και τα πεπραγμένα τους, για επιδόματα, για καλάθια, για καλή διαχείριση της ενέργειας, δε νιώθουν ντροπή;

Δε βγαίνει έτσι παιδιά… Δεν είμαστε όλοι βολεμένα παιδιά του κομματικού σωλήνα… Κι όταν το κακό χτυπάει την πόρτα του γείτονα, του φίλου σου, του συγγενή σου, πολύ γρήγορα θα χτυπήσει και τη δική σου. Κι όταν θα αντιληφθείς ότι δεν έχεις περιθώρια για αλλαγή θα είναι αργά…

Η Ιωάννα Καρρά είναι υποψήφια βουλευτης του Πασοκ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δικαιόπολης
    Κα Ιωάννα Καρρά
    Είστε νέα πολιτικός, αλλά αυτό δεν σας απαλλάσσει από την άγνοια της ιστορίας του κόμματος με το οποίο πολιτεύεστε.
    Για όλα όσα αναφέρετε στο σημείωμα σας, οι ιστορικές ευθύνες του κόμματος με το οποίο κατεβαίνετε στις εκλογές, είναι η βασική αιτία και η απαρχή όλων των δεινών του Ελληνικού Λαού.
    Συγκεκριμένα αναφέρομαι στην πρακτική του Γιώργου Παπανδρέου και του Παπακωσταντίνου το 2009-2010 να φέρει το ΔΝΤ στη χώρα μας και σταδιακά να εφαρμοστεί η πιο άγρια και σκληρή νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική με τα μνημόνια μέσω των οποίων επήλθε η φτωχοποίηση της χώρα μας.
    Αναζητείστε λοιπόν τις ευθύνες στο κόμμα σας που κάποτε ήταν σοσιαλιστικό και με τις καθόλα αλόγιστες πρακτικές του Γιώργου Παπανδρέου έγινε άκρως νεοφιλελεύθερο και πανταχόθεν αναξιόπιστο.
    Σας θυμίζω τα “Γαλλικά” του Σαρκοζί προς τον Γιώργο στη διάσκεψη των Καννών…….
    Δικαιόπολης

  2. Φίλτατε Δικαιόπολι τα βάζετε με την κοπέλα και όχι με τους άλλους υποψήφιους τα λάθη του παρελθόντος του ΠΑΣΟΚ μας έφτασαν εδώ υπάρχουν υπαυθυνοι για τη φτώχεια μας γαπ που ενώ μπορούσε να λυθεί το θέμα στο εσωτερικό της Ελλάδας μας έστειλε στο νδτ φρυνη η πειαλιωτης

  3. Δικαιόπολης

    Ναι Φρύνη έχεις δίκαιο το ίδιο θα το στείλω και στους άλλους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ και θα τούς καλώ να απαντήσουν.
    Πρέπει να είμαι δίκαιος….. σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου.

    Δικαιόπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης