"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

Δημοσκόπηση BOMBA για την Περιφέρεια Θεσσαλίας!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με δημοσκόπηση επιστημόνων από το οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών , η οποία πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλία, έρχονται μεγάλες ανατροπές στο προσκήνιο.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 6.200 ατόμων και έγινε από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης την πρώτη Κυριακή:

Δημήτρης Κουρέτας 36,1%

Κώστας Αγοραστός 33,9%

Ελευθερία Τζανακούλη 12,1%

Τάσος Τσιαπλές 10,1%

ΔΞ/ΔΑ 7,8%

Σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Πατρών η πιθανότητα να κερδίσει τη δεύτερη Κυριακή ο Δημήτρης Κουρέτας δίνει 88%.

 

 

 

 

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό οφείλουμε όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες να πράξουμε.
    Απαλλαγή από τον ανύπαρκτο Αγοραστό, και ψήφο εμπιστοσύνης στον υπεύθυνο Κουρέτα.

  2. Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΔ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ, ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΘΙΑ ΘΕΣΗ.!!!!

  3. Το ότι υπάρχει ακόμα 33% ηλίθιων ανεγκεφαλων Θεσσαλών που θα ξαναψηφίσει αγοραστό σημαίνει ότι η Θεσσαλία δεν έχει μέλλον. Όσοι πλημμηροπαθεις βρίσκονται μέσα σ’ αυτό το 33% γιατί υπάρχουν και πολλοί , θα σηκώσουν κεφάλι ποτέ;

  4. Ποιος κουρετας ρε ο ανυπαρκτος ο εξαφανισμενος ππυ δεν εχει αρθρωσει προεκλογικη κουβεντα ρε ποια τζανακουλη που δεν την ξερει η μανα της ρε περιπατο θα κανει για πλακα ο αγοραστος το πολυ να μην βγει απο την πρωτη κυριακη ρε οσοι εχουν ματια βλεπουν τα εργα στη θεσσαλια ρε γυριστε πλευρο την αλλη τετεαετια βλεπουμε

  5. Ο Αγοραστός ξεκίνησε πολλά έργα και σχεδόν δεν παρέδωσε κανένα. Στην αποτελεσματικότητα λοιπόν παίρνει μηδέν. Όσο αφορά τα αντιπλημμυρικά, λίγα πράγματα έκανε και όχι σοβαρές παρεμβάσεις. Αν είχαν γίνει σοβαρά αντιπλημμυρικά, η ζημιά πιστεύω θα ήταν πολύ μικρότερη.

  6. Από την πρώτη Κυριακή θα βγει ο Αγοραστός.Εχει παρουσιάσει έργο σε όλη τη Θεσσαλία,εκτός αν κάποιοι δε θέλουν να το αναγνωρίσουν. Όσο για τον κ.Κουρετα,είναι αξιόλογος σαν επιστήμονας,αλλά για διοίκηση δεν εμπνέει.

  7. Αν ο Αγοραστός είναι υπεύθυνος για τις καταστροφές τότε κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου.Απο κάποιον που δούλευε στα νερά επιφανειακά και υπόγεια

  8. Μακάρι… να δοθεί ενα μαθημα στα υπαλληλάκια του παγκοσμιου οικονομικού φορου… (το ονοματάκι του φιγουράρει στη δημοσιευμένη λίστα)
    Και είναι δυνατόν να ισχυρίζεται καποιος με κοινό νου οτι δε φταίει η περιφέρεια για τις καταστροφές;
    Και τι αλλο θα ακούσουμε!
    Θα φταιει φαινεται ο Τραμπακουλας…

  9. Ο Αγοραστός τα έκανε μούσκεμα! Ο Ληθαίος δεν θα υπερχείλιζε στα Τρίκαλα αν Μιχαλάκης & Αγοραστός δεν έκαναν παιγνίδια από το 2011 με αναθεωρήσεις προϋπολογισμού & αλλεπάλληλες εργολαβίες στην κατασκευή του φράγματος Ληθαίου στη Νέα Ζωή.
    Ο Κουρέτας δουλεύει με γνώση & σύστημα, τόσο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας από το 1995 όσο & στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας που εκλέγεται από το 2011. Είναι έμπειρος, δημιουργικός, αποτελεσματικός.
    Καιρός για αλλαγή στην διοίκηση της περιφέρειας. Θα είναι καλύτερα για όλους αν ο Αγοραστός εκτός από να διοικεί, μάθει & την αντιπολίτευση.

    • Έντονα και πρωτόγνωρα τα φαινόμενα. Επικίνδυνα απροετοίμαστοι όσον αφορά αντιπλημμυρικά έργα που θα έπρεπε να έχουν γίνει από την πλευρά της περιφέρειας. Πανικός της στιγμής, έσπαζαν ποτάμια εδώ, άνοιγαν ποτάμια εκεί, με εντολές. Κοινώς ανικανότητα διαχείρισης μιας περιφέρειας για όλα τα χρόνια που ήταν υπεύθυνοι. Υπάρχει και η άλλη επιλογή. Η αλλαγή ναι έχει ρίσκο, αλλά φέρνει νέα πρόσωπα και διαφορετική αντιμετώπιση προφανώς. Θα μου πείτε στις πλάτες μας θα γίνουν οι δοκιμές; Αναγκαστικά ναι. Εμείς επιλέγουμε. Αν δεν μας κάνουν τους αλλάζουμε πάλι. Αλλά ας δοκιμαστούν και κάποιοι άλλοι, ίσως είναι περισσότερο αποτελεσματικοί και λιγότερο επικίνδυνοι….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης