"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.3 C
Trikala

Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές: Κοιτάξτε αν είστε ικανοποιημένοι και πράξτε αναλόγως – του Κώστα Κωστούλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Ελληνικό Κράτος και ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης έχουν αποτύχει γιατί αδυνατούν να προσφέρουν τα βασικά και τα απαραίτητα.

Ασυγκίνητοι οι υποψήφιοι, προσπαθούν και πάλι να ξεγελάσουν τους πολίτες με τη γνωστή προεκλογική μέθοδο.

Είναι εκνευριστικό, σχεδόν εξουθενωτικό να μας μεταχειρίζονται συστηματικά σα να είμαστε μικρά παιδάκια, ή σα να μη μας αφορούν τα αίτια αυτών που μας συμβαίνουν.

Aποτύχαμε και εμείς ως πολίτες επειδή επιτρέπουμε την επανεκλογή των ίδιων και των ίδιων που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε θέσεις κλειδιά.

Όταν μπείτε στο παραβάν, πριν ψηφίσετε κάντε πρώτα ένα τσεκάρισμα και δείτε αν είστε ικανοποιημένοι με την οικονομική και κοινωνική σας κατάσταση.

Ψηφίζουμε με γνώμονα το κοινό συμφέρον κι όχι τον τάδε άσχετο που μας έταξε κάτι, που τον ξέρουμε από τα sites.

Επιλέγουμε ανθρώπους που μπορούν να φέρουν σε πέρας δύσκολες αποστολές, που έχουν σχέδιο και δυνατότητα υλοποίησης, που ξέρουν να διαλέγουν σοβαρούς συνεργάτες κι όχι τους συγγενείς τους για να αυξάνεται το οικογενειακό βαλάντιο.

Ο μόνος που μπορούμε να εμπιστευτούμε είναι ο συνειδητοποιημένος εαυτός μας. Αυτή η κατάσταση θα οδηγήσει σε μια συλλογική συνειδητοποίηση με κοινά στοιχεία.

Αν σε κάθε δικαίωμα αντιστοιχεί και μια υποχρέωση, το δικαίωμα στα όνειρα αντιστοιχεί κι η υποχρέωσή μας να το πραγματοποιήσουμε.

Ούτε μπορούμε να παίζουμε, ούτε έχουμε τέτοια πολυτέλεια.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελπίζω ο κόσμος να στηρίξει τον Καΐκη. Εκπληκτικος άνθρωπος, ωραίες ιδέες, άφθαρτος. Ας μπει ένα τέλος στους ανίκανους του συστήματος Παπαστεργίου.
    Ας δούμε τι πέτυχε ο Πελετίδης στην Πάτρα και με βάση αυτό ας κινηθούμε ανάλογα.
    Τα Τρίκαλα δεν έχουν ανάγκη από ανθρώπους που νοιάζονται για το φαίνεσθαι. Χρειάζονται ικανοί άνθρωποι.
    Ή αλλαζουμε ή ξαναβουλιαζουνε αν βγουν οι ίδιοι ανίκανοι.
    ΥΓ. Δεν υπήρξα κομμουνιστής και πιθανόν να μη γίνω, αλλά οι ιδεολογίες πάνε στην άκρη πλέον και κοιτάμε το καλύτερο για τον λαό.

    • O ένας καταχρέωσε την Πάτρα ενώ ο ο άλλος εξασφάλισε χρηματοδοτήσεις για έργα στα Τρίκαλα, και συνέχισε το νοικοκύρεμα των χρεών Δήμου που ξεκίνησε ο Λάππας…

      • Μόνο αν είσαι κομματοσκυλο μπορείς να γράψεις κάτι τέτοιο. Ο Πελετίδης όχι απλά δεν χρέωσε τον δήμο του, αλλά έδιωξε όλους τους ιδιώτες που τρώγαν το δημόσιο χρήμα, και με τους δημοσίους υπαλλήλους έφτιαξε όλα τα δημόσια κτίρια, εξασφάλισε φαγητό και βρεφονηπιακό σταθμό σε παιδιά απόρων οικογενειών.
        Ευτυχώς ο Παπαστεργίου νοικοκυρεψε το δήμο και βούλιαξαν τα πάντα. Ειδικά τα Μεγάλα Καλυβια.

        • Τα χρέη και οφειλές του Δήμου Πάτρας συζητιούνται στα δημοτικά συμβούλια και φαίνονται στο ισολογισμό του.
          Δεν έχουμε μόνο την Πράβντα στην Ελλάδα για να λέτε ότι παραμύθια θέλετε τα κομματόσκυλα του ΚΚ.

          • Ένας σοβαρός σχολιαστής, αναφέρει και τι είναι η Πράβντα, για να μη χασομεράει τους κάτω από τα 45 να ψάχνουν. Και στο κάτω κάτω, η εν λόγω εφημερίς, είχε την αξιοπρέπεια κάτω από τον τίτλο της να γράφει: Όργανο του ΚΚΣΕ. Ο Σκάει* πχ. δεν γράφει κάτι.
            * Τρίτο πρόσωπο ενεστώτος του ρήματος σκάω (τους άλλους, με τα ψέματα μου).

  2. Η μεγάλη ανατροπή των εκλογών θα γίνει στα Τρίκαλα και μετά στην Καλαμπάκα.Κουιζ : Μήπως τελικά η υπερπροβολη των μαϊντανων πολιτικών κάποιους τους έβλαψε;; Κοντός ψαλμός…..

  3. Τρικαλινος για πες μας για τα χρέη τις ΝΔ πόσα είναι?Πόσο ήταν το χρέος τις χώρας πριν αναλάβει ο Κουλης κ πόσο είναι τώρα?Ρε τολμάτε κ μιλάτε ακόμα!Λίγη ντροπή δεν βλάπτει

  4. Ένα εκατομμύριο και κάτι ψιλά ήταν το πλεόνασμα για το 2022 στο δήμο Πάτρας.
    Φτάνει πια με τα ψέματα της ακροδεξιάς. Κομματοσκυλα του Παπαστεργίου και του Αγοραστού.

    • Ε, όχι και κομματόσκυλο ο Trikalinos των ψιλικατζήδων που ανέφερες βρε ”Η αλήθεια να λάμπει”. Του Τιτάνος της πολιτικής του φιλελευθερισμού, Κούλη(οι κακεντρεχείς, τον προσφωνούν …Μαρέβα).
      Υ.Γ. Στα Θρησκευτικά μας μάθαιναν ότι, όταν ο Θεός διεπίστωσε ότι οι άνθρωποι ξέφυγαν από το σκοπό της υπάρξεως τους, τους έριξε τέτοια βροχή και τους έπνιξε, σώζοντας το Νώε και τα ζώα. Το ίδιο μάλλον έκανε και με το Δανιήλ προσφάτως. Κατάπληκτος, μετά από 20 ημέρες, είδε να μη βάζουν μυαλό και να ψηφίζουν το ίδιο, πχ. Μπέος 60%. Τούς έριξε μία από τα ίδια, αλλά φεύ. Μπέος 60%. Καληνύχτα (μας). Ελπίζω ο Θεός να μη ρίχνει κοτρόνες επί των κεφαλών(μας).

      • Με έκανες και γέλασα.
        Αυτό γουστάρει ο Έλληνας. Μαφιόζους τύπου Μπεου και “πολιτικούς” που πλουτίζουν από το λαό.

  5. Μακάρι να μην ξεγελαστούμε από τα καθρεφτάκια που μοιράζονται απλόχερα και να ψηφίσουμε όσο πιο συνειδητοποιημένα και διαβασμένα γίνεται. Διαφορετικά την επόμενη φορά που θα μας βρει το κακό να μην βρίζουμε τους αναρμόδιους, αλλά να στηθούμε μπροστά στον καθρέφτη που μας δώσανε και να τα ψάλουμε στον υπεύθυνο. Επειδή όμως η πραγματικότητα είναι μια και δεν αλλάζει, αλλά ο καθένας την βλέπει διαφορετικά ….ζούμε και στα Αλμοδοβαρικά Τρίκαλα… μάλλον θα κερδίσουν τα καθρεφτάκια και ο Almodóvar …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης