"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την Αριστερά στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση-συζήτηση που διοργάνωσε η εφημερίδα «Η ΕΠΟΧΗ», με θέμα «για την Ανταγωνιστική Αριστερά και τα Κινήματα την ενότητα και την Ανασύνθεση», πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο ΤΣΙΤΣΑΝΗ. Την συζήτηση συντόνιζε  ο Κώστας Φώλιας και συμμετείχαν η Ηρώ Διώτη, Συντονίστρια Κ.Ε. του ΜέΡΑ25, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια, ο Βασίλης Παπαστεργίου, Δικηγόρος και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς, υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Δόθηκαν α απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα –που αφορούν και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δώσατε ιδέα στον Κουτσονάσιο να κάνει αντίστοιχη εκδήλωση :”για το μέλλον της ΝΔ στα Τρίκαλα “.Έχουν να μαζευτούν φιντάνια..

  2. Η οικογένεια Παπαστεργίου πατάει σε δύο βάρκες..ο Δημήτρης στην δεξιά βάρκα και ο Βασίλης στην αριστερή βάρκα..και ο κοσμάκης τρώει κουτόχορτο..

    • Δύο βάρκες έχει η ζωή φίλε…
      Δε μπόρεσα να πάω, ενημερώθηκα επαρκώς από φίλη. Από τα λεγόμενα της, δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω εάν το έργο που παίχτηκε εκεί, ανήκε στο Λουίτζι Πιραντέλο ή στον Ευγένιο Ιονέσκο.
      Ζούμε το τέλος του Δυτικού Πολιτισμού.
      Έτσι δεν είναι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης