"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.7 C
Trikala

Επιμορφωτικές δράσεις εκπαιδευτικών του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άλλη μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση επιμόρφωσης εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε στο 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων, στα πλαίσια της αξιολόγησης του έργου σχολικών μονάδων και συγκεκριμένα του Άξονα:

«Συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε επιμορφωτικές δράσεις» με θέμα: «Παροχή Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ – Πνιγμονή» με εισηγήτρια την κ. Πολύζου Ελένη, Αναισθησιολόγο, Διευθύντρια ΕΣΥ ΓΝ Τρικάλων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Την επιμόρφωση παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Υπεύθυνη διοργάνωσης της επιμόρφωσης για το 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων ήταν η κ. Αβδουλά Μαρία (Αγγλικής Γλώσσας) με συνεργάτες την κ. Ιωάννα Μπέλτσιου (Γαλλικής Γλώσσας), την κ. Αναστασία Τριμίντζιου (Μουσικής) και την κ. Αθανασία Βαλκανιώτη (Γερμανικής Γλώσσας).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Επίσης πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή επιμόρφωση εκπαιδευτικών του σχολείου καθώς και άλλων σχολικών μονάδων στα πλαίσια της αξιολόγησης του έργου σχολικών μονάδων και συγκεκριμένα του Άξονα:

«Συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε επιμορφωτικές δράσεις» με θέμα: «Τη διαχείριση καταστάσεων/προβλημάτων στο σχολικό περιβάλλον» σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Τρικάλων. Την επιμόρφωση έκανε ο κύριος Φιλοκώστας Δημήτρης, Ψυχίατρος Παίδων & Εφήβων – Οικογενειακός Θεραπευτής της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας.

Μετά την εισήγηση του κου. Φιλοκώστα (επιμορφωτή – συντονιστή της ομάδας εκπαιδευτικών) ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των εκπαιδευτικών και του συντονιστή.

Η διαδικτυακή επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Υπεύθυνη διοργάνωσης της επιμόρφωσης για το 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων ήταν η κ. Αβδουλά Μαρία (Αγγλικής Γλώσσας) με συνεργάτες την κ. Ιωάννα Μπέλτσιου (Γαλλικής Γλώσσας), την κ. Αναστασία Τριμίντζιου (Μουσικής) και την κ. Αθανασία Βαλκανιώτη (Γερμανικής Γλώσσας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης