"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.7 C
Trikala

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Αγοραστός επιχειρεί να αποσυσχετίσει την εναντίον του δίωξη από τη συνολική υπόθεση των Τεμπών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την αποκάλυψη πως ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, επιχειρεί να αποσυσχετίσει την εναντίον του δίωξη από την συνολική υπόθεση των Τεμπών, έκανε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, που επισκέφτηκε σήμερα τον εφέτη ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας.

Θυμίζουμε πως στον κ. Αγοραστό ασκήθηκε μετά από μήνυση συγγενών θυμάτων ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας. Η δίωξη αφορά στην ουσία τις ενέργειες που έγιναν στο τόπο της σύγκρουσης λίγες μέρες αφότου ολοκληρώθηκε η επιχείρηση των σωστικών συνεργείων και της Πυροσβεστικής.

Η δίωξη του κ. Αγοραστού όμως ενσωματώθηκε στη δικογραφία για τα Τέμπη που χειρίζεται ο εφέτης ανακριτής και έτσι σήμερα αποτελεί έναν από τους συνολικά 34 που ελέγχονται ποινικά για το ρόλο τους στο πολύνεκρο δυστύχημα.

«Πληροφορηθήκαμε πως ο κ. Αγοραστός επιχειρεί να αποσυσχετίσει την εναντίον του δίωξη από την συνολική υπόθεση των Τεμπών. Κατά τη γνώμη μας αυτό είναι μια μεθόδευση προκειμένου ακριβώς να μην υπάρχει συνολική αντίληψη της ανάκρισης όλων των ενεργειών που γίνονται όλο αυτό το διάστημα για την συγκάλυψη» τόνισε η κα Κωνσταντοπούλου.

Νωρίτερα η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επισκέφτηκε τον εφέτη ανακριτή προκειμένου να λάβει ανακριτικό υλικό το οποίο χαρακτήρισε «εξαιρετικά πλούσιο». Η κα Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε πως θα μελετήσουν το υλικό και θα υποβάλλουν νέα στοιχεία και παρατηρήσεις στην ανάκριση.

Πηγή: larissanet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης