"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.2 C
Trikala

Η επαναστάτρια της δεξιάς Κατερινα Παπακώστα προ το ΚΚΕ για sugar daddies: Δεν είστε προοδευτικοί, είστε υποκριτές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την ατάκα από ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα, το περίφημο «Αλλά, αυτοί είστε», ανέσυρε η Τρικαλινή βουλευτής προκειμένου να χρωματίσει  την πολιτική αγορά με αφορμή το sugar daddies του Γραμματέα του ΚΚΕ.

Όπως ανέφερε η βουλευτής της Ν.Δ. : “Ξέρετε κάτι; Σας επιστρέφω παλαιότερη φράση του Γενικού σας Γραμματέα «αυτοί είστε!». Άθλιοι, υποκριτές, κατώτεροι των περιστάσεων για ακόμη μία φορά, διακατεχόμενοι από νοοτροπίες, οι οποίες είναι άκρως συντηρητικές, φοβικές και αντιμεταρρυθμιστικές. Κάθε φορά ερχόσαστε εδώ σε όποιο μεταρρυθμιστικό νομοσχέδιο και αν φέρει η παρούσα Κυβέρνηση, αλλά και η προηγούμενη, κουνώντας τη σημαία της προοδευτικότητας. Ποτέ δεν ήσασταν προοδευτικοί. Πάντοτε η Αριστερά ήταν ό,τι πιο συντηρητικό υπήρξε σε αυτή τη χώρα. Ήταν ό,τι πιο οπισθοδρομικό”. 

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για την κατάσταση των δημόσιων πανεπιστημίων έχει τοποθετηθεί η κυρία Παπακώστα; Δεν θυμάμαι κάτι…
    Πήρε μια φράση και την έκανε σημαία, μέρα που είναι σήμερα.
    Δεν είναι έτσι οι επαναστάτριες αγαπητή TΡΙΚΚΗPress.
    Έτσι συμπεριφέρονται όσοι θέλουν δημοσιότητα, όσοι θέλουν προβολή και κατά τα λοιπά κενό.

  2. Δεν έχουν τι να πουν, γιατί δεν ξέρουν κιόλας, για την ιδιωτικοποίηση της Παιδείας και ψάχνονται με λέξεις και φράσεις να πετάξουν αλλού την μπάλα, απλά να κάνουν ντόρο.
    Αυτές είστε κυρίες μου!!!
    Που τα βρήκαμε αυτά τα φυντάνια;;;;

  3. Να αφήσουν τη μαύρη και κίτρινη σπεκουλα.Η αναφορά του Κουτσιούμπα είχε βάση συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ πάνω σε ταμπλό στο κέντρο της Στοκχόλμης όπου η εταιρεία προώθησης έλεγε: θέλεις φοιτητικό δάνειο;βρες κι εσύ έναν sugar daddy .δεν το είδατε εσείς σε κανένα site;….άρα λοιπόν κύριοι ψευτοπροοδευτικοι αν σοκαριστηκατε αυτό έγινε από την πραγματικότητα του δικού σας συστήματος και του νομοσχεδίου που φέρνετε που σας το παρέθεσε ο Κουτσιούμπας.«Πάψτε να υπερασπίζεστε τη σαπίλα, τη διαφθορά, τον εκφυλισμό, την οικονομική εξάρτηση, την εκμετάλλευση»Αυτο σας είπε λοιπόν γιατί αυτό πάτε να φέρετε.Απλα σας πόνεσε κι πολύ γιατί σας ξεγύμνωσε έναν ακόμη “καπιταλιστικό Παράδεισο…. Αυτοί είστε λοιπόν..

  4. Οι κυρίες της προπαγάνδας της δεξιάς δίνουν τα ρέστα τους για να αρέσουν στο σύστημα που υπηρετούν. Όμως είναι μακριά από την κοινωνία και δεν αφουγκράζονται τις λαϊκές ανάγκες.

  5. Κυρία Παπακώστα ασχοληθείτε με την Εξεταστική Επιτροπή στην οποία συμμετέχετε για το έγκλημα των Τεμπών και αφήστε το ΚΚΕ…

  6. Τι «sugar daddies» μας λες μωρέ Μήτσο.
    Πες χούφταλα φραγκάτα να το καταλάβουμε.
    Αφού σου λέει, μίας και δεν μπορούν να τις βιάζουν πιά γιατί θα τους ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ.
    (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ) ας γινουν απο μόνες τους π○ρ¥ες.
    Ή ΑΣ ΤΗΣ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ “ΘΑ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΤΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ” ΜΕ 1 ΣΜΠΑΡΟ 3ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΙΓΩΝΙΑ 😉 …
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ!!
    ΚΑΙ Ο ΝΩΩΝ ΝΟΙΕΙΤΟ!!!
    Εντάξει ΕΙΜΑΣΤΕ.
    Εντάξει ΕΙΜΑΣΤΕ;

  7. Μια χαρα τους τα εχώσε η Παπακώστα !!! Το μισο ΚΚΕ εχει σπουδασει σε ιδιωτικα και τωρα δεν τα θελουν… Υποκριτες και ΑΘΛΙΟΙ ειστε καλα σας ειπε!!!! Να αγιασει το στομα της!

  8. Θιχτήκανε βαριά τα πουλάκια μου με όσα είπε ο Κουτσούμπας.
    Γιατί το να μην έχει ένα παιδί να φάει ενώ σπουδάζει, το να μην μπορούν οι γονείς του να το στηρίξουν και να αναγκάζεται να εκπορνευτεί για να πραγματοποιήσει το όνειρό του, για αυτούς μοιάζει από άλλο κόσμο, κατώτερο. Γιατί αυτοί, οι “ανώτεροι” είχαν πάντα τα χρήματα να αγοράζουν τα όνειρά τους και να το διαφημίζουν κιόλας καμαρωτοί.
    Ακόμα κι από υπερκατανάλωση, από διάθεση για να ζήσει κι αυτό την πολυτέλεια που ζουν αυτοί, αν το κάνει αυτό ένα παιδί, γιατί στα 18, στα 20, στα 22 είσαι ακόμα ενα παιδί, και πάλι υπεύθυνοι είναι αυτοί. Και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περαιτέρω…
    Να δανειστώ και μια φράση που διάβασα εδω μέσα, ” Έριξε ο Κουτσούμπας τον προβολέα στα σκατά τους, κι αυτοί τα βάλαν με τον προβολέα…”

      • Πες μας εσύ πρώτα για τις Αμερικανίδες, τις Βραζιλιάνες, τις Γερμανίδες, τις Γαλλίδες, τις Ολλανδέζες (στις βιτρίνες), τις Πορτορικάνες, τις, τις,τις, του Δυτικού, διαφωτισμένου!!! κόσμου. Εάν δεν ξέρεις γεωγραφία, το πιθανότερο, πες μας για την Τρούμπα, τα Βούρλα, τα Λαδάδικα. Και μην πάμε μακριά, είναι ακριβή και η βενζίνη (βάλε και διόδια) πες μας για την Μπάρα.
        ΥΓ. Τι με θύμισες τώρα ΣΧΟΛΙΟ, τις ”δύο πόρτες”. Ευχαριστώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης