"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Με ”βραβεύσεις προσφοράς” η εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

H  κοπή πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων ήταν αφιερωμένη στους ανθρώπους που βοήθησαν κατά την διάρκεια των πλημμυρών, και ανάμεσα τους ήταν το ιατρικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Τρικάλων, για την  ανιδιοτελή προσφορά τους στον άνθρωπο κατά την πρόσφατη θεομηνία.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Μαρία Αθανασίου – Γιαγιάκου στην ομιλία της, στο κατάμεστο από κόσμο ANANTI RESORT, αναφέρθηκε στην προσφορά του ιατρικού λειτουργήματος λέγοντας, μεταξύ άλλων : «ο Covid 19 μας έδωσε ένα γερό μάθημα γνώσης και αντίδρασης και απέδειξε ότι ο ιατρός είναι ετοιμοπόλεμος. Ακολούθησαν οι πρόσφατες πλημμύρες και εκεί οι γιατροί αντέδρασαν άμεσα και βρέθηκαν στο πλευρό όσων είχαν ανάγκη.

Σήμερα αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια λιτή αλλά ουσιαστική τελετή με βραβεύσεις συμπολιτών ιατρών και ιατρικού – νοσηλευτικού Προσωπικού που έδεσε μεγάλη μάχη και κράτησε το Γ.Ν.Τ επάξια δίπλα στον πολίτη.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η βράβευση της Δεξιάς του τίποτα (υπουργός της ψηφιακής προόδου) και της ρουσφετολογίας (η Παπακώστα να μεταθέσει τους αστυνομικούς δημοτικούς συμβούλους μακριά από τις υπηρεσίες τους για να λύνουν προβλήματα δημοτών αντί να εργάζονται, ο Διοικητής του Νοσοκομείου να μεταθέτει αυθαιρέτως νοσηλεύτριες για να κάθονται και ψηφίζουν μόνο Δεξιά).
    Για κυττάξτε στον ΙΣΤ να βραβεύσετε τους ανθρώπους του καθήκοντος και όχι τους υγειονομικούς επιτήδειους της δήθεν προσφοράς.
    Ντροπή κυρία Πρόεδρε να στηρίζετε μποτοξούδες και τενεκέδες που θορυβούν όταν κατρακυλούν στον κατήφορο!
    Με τις ψεύτικες εκδηλώσεις σας προάγετε την οπισθοδρόμηση στα Τρίκαλα και μόνο! Πότε θα βγούμε από την παρακμή;

  2. Ούτε λιτή ήταν η εκδήλωση, αλλά ούτε και του ΙΣΤ. Ήταν ένα ανερυθρίαστα καπελωμένο πανηγυράκι, από το οποίο πέρασε (για ένα τέταρτο) κάθε κυβερνητικός του νομού και με πρόσχημα τις βραβεύσεις, έπαιρνε το μικρόφωνο και μίλαγε. Δυστυχώς, η καινούρια διοίκηση του ΙΣΤ εξελίσσεται απογοητευτικότερα από την προηγούμενη (παρεμπιπτόντως, ο δήμαρχος -αν και γιατρός- απουσίαζε)

  3. Είναι ανέντιμο να προσπαθούν κάποιοι να αμαυρώσουν την προσπάθεια των υγειονομικών, που μέσα στην πανδημία και όχι μόνο ,πάλευαν μόνοι τους χωρίς την βοήθεια του κράτους ,για να σώσουν ζωές… εσείς που λοιδορείτε τώρα τους υγειονομικούς ,είστε εσείς οι ίδιοι που φοβόσασταν να βγείτε στο μπαλκόνι του σπιτιού σας,όταν οι υγειονομικοί παίζανε την ζωή τους καθημερινά κορώνα -γράμματα.Αν λοιπόν δεν επιθυμείτε αυτούς τους ήρωες να τους τιμήσουν οι θεσμικοί,ας βγείτε εσείς οι εξωθεσμικοί να το κάνετε? διαφορετικά κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε ως αχάριστοι και αγνώμονες..

  4. Δεν χρειάζεται να βραβεύσετε τους εργαζόμενους! Βραβεύστε μόνο τους εκπροσώπους μαϊντανούς του Νοσοκομείου.
    Αρκούσαν οι Μυλωνάς (εκπρόσωπος γιατρών), Τσιμπίδας (εκπρόσωπος νοσηλευτών ΔΑΚΕ), Διοικητής (υπεύθυνος καθεστώτος για τις μετακινήσεις του πελατειακού μηχανισμού της ΝΔ) και ΔΑΚΕ! Οι εργαζόμενοι περισσεύουν. Οι βραβεύσεις προσφορά της κας Παπακώστα.
    Ξεχάσατε μόνο τους διοικητές της ΥΠΕ για την επιτυχία τους να αφήνουν τα Νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές! Για αυτό δεν διορίστικαν;
    Η Ελλάδα 2.0 μπροστά! Εμπρός ΝΔ για νέες χρεωκοπίες, όπως και το 2009! ΝΔ για πάντα!

  5. Δεν έχει τέλος η ιλαροτραγωδία στα Τρίκαλα, με την προβολή ακόμη και του “απόλυτου τίποτα.”

    Εκτός των λεγόμενων “δημοσίων προσώπων”, τους ενστόλους, τους παπάδες και τους ιεροψάλτες, εσχάτως τα δημόσια σχολεία της πόλης συναγωνίζονται μεταξύ τους, για το ποιο θα στείλει τα περισσότερα δελτία τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

    Κι όλα αυτά προβάλλοντας το αυτονόητο. Δηλαδή το εκπαιδευτικό έργο που κάθε σχολικό ίδρυμα βάση προγράμματος του υπουργείου παιδείας, οφείλει να ακολουθεί.

  6. Θέλει και βράβευση ο Διοικητής που δεν επιτελεί το καθήκον του απέναντι στον τρικαλινό λαό και αφήνει στην κατάρρευση το Νοσοκομείο χωρίς υγειονομικό προσωπικό, βοηθώντας το Μητσοτάκη όσο μπορεί στην διάλυση της δημόσιας Υγείας! Το δημόσιο Νοσοκομείο διοικείς και όχι το παραμάγαζο της ΔΑΚΕ και των παρατρεχάμενών σου! Και άν είναι άχρηστη η αντιπολίτευση σήμερα και ανύπαρκτη και δεν υπάρχει φόβος από αυτούς, υπάρχει όμως ο φόβος της οργής του Θεού που πάντα παραμονεύει να πέσει πάνω μας όταν γινόμαστε συνοδοιπόροι της αδικίας και της φαυλότητας! Αυτό να φοβάστε. Όλα εδώ πληρώνονται!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης