"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.4 C
Trikala

Με Γιάννη Κουτσονάσιο χτυπάμε πρωτιά στη Eurovision [βίντεο]

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θα μας μείνει αξέχαστος ο διαγωνισμός της Eurovision αν θα συμμετάσχει ο Γιάννης Κουτσονάσιος. Σε κοινωνική εκδήλωση πριν λίγες μέρες μάγεψε το κοινό, κανένας δεν χασμουριόταν και όλοι σηκώθηκαν να χορέψουν. Θα ψηφιστεί από όλες τις χώρες και αυτό θα είναι μια πολύ υγιής αντίδραση των πολιτών. 

 

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βλέπω του χρόνου να γίνεται σφαγή ποιος θα πρώτο πάρει τον Κουτσονάσιο να τραγουδήσει στην πίτα τους.Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμη και αν φύγει από γιατρός, ως τραγουδιστής θα κάνει θραύση .

  2. Πάντως έστω και καθυστερημένα ο Κουτσονάσιος,ακολουθεί τα βήματα του Γιώργου Τσαλίκη και του Κώστα Καραφώτη που αν και σπουδάσανε Ιατρική στην ίδια σχολή στην Ρουμανία,εν τούτοις απο νωρίς επιλέξανε τον δρόμο του τραγουδιού.

  3. Γεννημένος πρωταθλητής σε όλα!
    Στην επιστήμη την Ιατρική, στην πολιτική και στην πίστα ως εραστής της λαϊκής παράδοσης και με το γαρδικιώτικο ηχόχρωμα δεν διστάζει να τσαλακωθεί.
    Αυθεντικό ταλέντο με μοναδική παρουσία σε όλα.

  4. Αν πάει έξω θα μας τον κρατήσουν για διεθνή καριέρα στα βλάχικα τραγούδια. Θα έχει το Μπλέτσα μάνατζερ και η ανάδειξη του βλαχικού ζητήματος θα πάρει άλλη τροπή.

  5. Το επόμενο στάδιο όπως οι Ρουβίτσες,να εμφανιστούν και οι Κουτσονίτσες να ζητωκραυγάσουν και να φωνάζουν Γιάνηηηη… Γιάννηηηη..

  6. Παίξε μας ρε Κουτσονάσιο και κλαρίνο,να μας στείλεις εντελώς αδιάβαστους..εσύ δεν είσαι για το ΚΥΠύλης, αλλά “για το Ελλάδα έχεις ταλέντο”..

  7. Λίγο πιό μπάσα βρε Γιάννη.Πάντως έχει το μεγαλύτερο προσόν γιά Διοικητής τού Νοσοκομείου μας.Κάθε Παρασκευή Δημοτική βραδιά στον 5ο στην τραπεζαρία.

  8. Μη το γελάτε καθόλου..στον 5ο όροφο ο Κουτσονάσιος θα τραγουδάει την Μαρουσιάνα και ο Παρθένης θα σέρνει τον χορό πιασμένος χέρι-χέρι με τα 3-4 εναπομείναντα Παρθενάκια.

  9. Το μόνο που έμεινε, είναι δούμε τον Κουτσονάσιο να τραγουδάει την Μαρουσιάνα σε ρυθμούς shake it και να κάνει την κωλοτούμπα του Ρουβά ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης