"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13 C
Trikala

Με «τεσσάρα» στους «16» η Ίντερ, εκτός η Μπαρτσελόνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Ίντερ πάλεψε πολύ στα δύο παιχνίδια της με την Μπαρτσελόνα για να αφήσει την πρόκριση να της… ξεγλιστρήσει στο ματς με την Βικτόρια Πλζεν στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι “νερατζούρι” συνέτριψαν τους Τσέχους με 4-0 κι εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στους “16” της διοργάνωσης (10η ομάδα που πέρασε στα νοκ-άουτ), πετώντας εκτός συνέχειας την Μπαρτσελόνα, η οποία “υποβιβάστηκε” στα play off του Europa League.

Την ίδια ώρα η Πόρτο έκανε… πάρτι στο “Jan Breydel Stadion”, συντρίβοντας την Μπριζ με 4-0 και πληρώνοντας τους Βέλγους με το ίδιο… νόμισμα (είχαν επικρατήσει 4-0 στο “Dragao”) έφτασε τις τρεις σερί νίκες και πλησίασε ακόμη περισσότερο την πρόκριση στους “16”.

Στο Μιλάνο, η Ίντερ βγήκε αποφασισμένη απ’ τα πρώτα λεπτά για να βρει ένα γκολ που θα διευκόλυνε το έργο της. Αφού έχασε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο, έφτασε εντέλει στο 1-0 με τον Μιχιταριάν στο 35′ απλοποιώντας τα πράγματα.

Επτά λεπτά αργότερα ο Έντιν Ντζέκο “σφράγισε” το τρίποντο για την ιταλική ομάδα, τελειώνοντας τις όποιες… ελπίδες είχαν στη Βαρκελώνη για ενδεχόμενη απώλεια των “νερατζούρι”.

Στο 66′ ήρθε ακολούθησε το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Βόσνιου φορ, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης της Ίντερ ήρθε στο 87′ με το γκολ του Ρομέλου Λουκάκου, στην επιστροφή του σε… δράση έπειτα από 55 μέρες, ολοκληρώνοντας μία μεγάλη βραδιά για την ιταλική ομάδα.

Στο Βέλγιο η Πόρτο έκανε το… τέλειο παιχνίδι απέναντι στην Μπριζ, η οποία εκτός από αήττητη ήταν (μέχρι το συγκεκριμένο ματς) και η μοναδική ομάδα στο Champions League που δεν είχε δεχθεί γκολ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης