"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Νέος «Μίδας» του ποδοσφαίρου ο Εμπαπέ – Με έσοδα 128 εκατ. δολαρίων ξεπέρασε τους Μέσι και Ρονάλντο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην κορυφή των ποδοσφαιριστών με περισσότερα έσοδα για τη σεζόν 2022-23 είναι σύμφωνα με το Forbes ο Κιλιαν Εμπαπέ.

Το Forbes εκτιμά ότι ο 23χρονος Γάλλος σούπερ σταρ θα κερδίσει 128 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2022-23!

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής που απέρριψε τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπέγραψε μέσα στη χρονιά νέο ηγεμονικό συμβόλαιο στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τον ακολουθεί στη 2η θέση με 120 εκατ. (65 από το ποδόσφαιρο και 55 από χορηγούς) ο Λιονέλ Μέσι που επίσης παίζει στην Παρί και στην 3η είναι ο Ρονάλντο   (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) με 100 εκατ.

Ο Εμπαπέ έχει ετήσιο συμβόλαιο της τάξεως των 110 εκατ. δολαρίων με την Παρί και κερδίζει και 18 εκατ. από χορηγούς όπως είναι οι Nike, Dior, Hublot, Oakley και Panini. Επιπλέον είναι εξώφυλλλο στο FIFA της EA Sports για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Λιονέλ Μέσι που είναι 2ος στη λίστα είχε φτάσει τα 130 εκατ. δολάρια το 2021 αλλά έχει “πτώση” όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. O Μέσι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα μπορούσε να αυξήσει τα έσοδα του κατά 20% εάν κερδίσει με την Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Από την άλλη ο Ρονάλντο δεν έχει πλέον τα συμβόλαια του παρελθόντος αλλά εισπράτει αρκετά από την Nike, την Herbalife και το Livescore. Μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για τους 486 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram οι οποίοι του φέρνουν απίστευτα ποσά.

Ο Ρονάλντο κερδίζει 40 εκατ. από το ποδόσφαιρο και άλλα 60 από χορηγίες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 128+120+100= 348. Άραγε αυτά τα χρήματα χωράνε υπό μορφή 100δόλλαρων σε μία νταλίκα; Το νόημα του άρθρου αναφέρεται στην ηλιθιότητα του ανθρώπινου είδους. Τα απολαμβάνουν τρία άτομα που κλωτσάνε σωστά το τόπι, όταν χιλιάδες απόγονοι του πεθαίνουν από την πείνα. Άραγε πόσα έπρεπε να εισπράξουν αυτοί που βρήκαν το φάρμακο και το εμβόλιο για την ελονοσία, την ευλογιά, την πολιομυελίτιδα; Άντε, and good minds(our).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης