"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Πανζουρλισμός στο «Καραϊσκάκη» για τον Βραζιλιάνο παιχταρά.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όπως είναι φυσικό στις τάξεις των οπαδών των ερυθρόλευκων επικράτησε παροξυσμός. Πάνω από 20.000 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις εξέδρες και χιλιάδες άλλοι  στήθηκαν μπροστά από την τηλεόραση για να θαυμάσουν τον Μαρσέλο με το Νο12 στη φανέλα του Ολυμπιακού.

«Εύχομαι να είναι δυνατός, να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια και όλοι μαζί όπως είμαστε σήμερα εδώ να πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη», οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το συμβάν αφιερωμένο στους λάτρεις της Δημο-κρατίας*… Διότι αυτοί όλοι, που άφησαν τις δουλειές τους ή το ραχάτι τους και πήγαν να δούνε από κοντά έναν τύπο που βάζει το τόπι στο δίχτυ, ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ συνάμα.
    Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι ο εκ Βραζιλίας ορμώμενος τύπος, θα έλεγε από μέσα του: τρελοί, παντού τρελοί, καλά θα περάσουμε και εδώ. Μάλλον το ίδιο θα σκεφτόταν και ο …ιδιοκτήτης του.
    *Παρακαλώ τους γνωστούς, να μην αρχίσουν για τον κομμουνισμό, το εξαντλήσαμε αυτό το θέμα. Ας προτείνουν κάτι νέο, εάν έχουν.

  2. Όλος αυτός ο παροξυσμός με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, είναι βγαλμένος από τις πιο σκοτεινές εποχές του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Από τα σχέδια της χούντας να θέσει υπό τον έλεγχο της, ένα εκτός ελέγχου λαοφιλές άθλημα, παραδίδοντας το αύτανδρο στους εφοπλιστές και από τον εγκληματικό εναγκαλισμό με τους νέο θατσερο-ρηγκανικους ολιγαρχες και μηντιακους απατεώνες εποχής Κοσκωτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης