"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13 C
Trikala

Παρηγοριά στην αγκαλιά του προέδρου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια ζεστή αγκαλιά αναζήτησε ο κ. Παρθένης στο πρόσωπο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ κ Κασσελάκη. Όταν τα λόγια αδυνατούν να εκφράσουν όλα τα συναισθήματα που νιώθεις,μια αγκαλιά μπορεί να είναι η γιορτή της συνάντησης,η παρηγοριά του πόνου,η χαρά που θέλεις να βγάλεις για τον άνθρωπο σου, δείχνει τους φόβους και τις ανασφάλειες σου, δηλώνει την τυφλή υπακοή και αφοσίωση. Αλλά και ο αρχηγός του, τον πήρε μια σφικτή αγκαλιά και ως νέος αυτοκράτορας του Βυζαντίου Κωνσταντίνος Παλαιολόγος του ψέλλισε στο αυτί:”σώπα Δημήτρη και μην πολυδακρύζεις,πάλι με χρόνια και καιρούς,πάλι δική μας θα είναι η εξουσία”..

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν το μάθει ο Tayler θα κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Κασσελάκη και αν το μάθει ο Πολάκης ,θα κόψει την καλημέρα στον Παρθένη..

  2. Τάδε έφη(αυτό απάντησε) ο Παρθένης:”Ω ξείν’ αγγέλειν Συριζαίοι ότι τάδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”(σε μετάφραση:εσύ διαβάτη που περνάς πες τους Συριζαίους ότι βρισκόμαστε θαμμένοι υπακούοντας στα προστάγματα)..

  3. Κακόμοιρε Παρθένη,που είναι τα μεγαλεία,που φερόσουν σαν Μέγας Ναπολέοντας..?στην ζωή δεν υπάρχει μόνο το σήμερα? Υπάρχει και το αύριο,που εσύ δεν το υπολόγισες?τώρα γίνε Νίκος Ξανθόπουλος..

  4. Μπα καλύτερα το Μάρθα Βούρτση ταιριάζει στην περίπτωση…… Λυπηρό θέαμα ο τέως Δ/της του Γ.Ν.Τ. σαν τον κακομοίρη να τον αποφεύγουν όλοι στη συγκέντρωση χθες…… Μέχρι και τα εξαπτέρυγά του από το νοσοκομείο δεν συμπαρίστατο! Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη Δημήτρη μ΄, πως να το κάνουμε όπως στρώνεις έτσι θα κοιμηθείς, προς γνώση διότι για συμμόρφωση δεν σε κόβω!

  5. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον είναι ανεπιθύμητος..ας βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και να συμβιβαστεί με την ιδέα ,ότι πλέον δεν τον βλέπει κανείς..

  6. Παρθένης :Πρόεδρε,δεν πρόλαβα να πάρω ελικόπτερο για το νοσοκομείο..
    Πρόεδρος: δεν πειράζει Δημήτρη ,θα σε πάρω εγώ μπουλντόζα να παίζεις..
    Μετά από αυτό τον διάλογο ο Παρθένης έφυγε ανακουφισμένος.

  7. Ποιοι όλοι??
    Τα βιολιά και τα νταουλια??
    Χάρη τους εκανεεε
    Και μεγάλη ..που ήταν παρόν
    Όχι και κακομοίρης ρε παιδιά..όπου έβαλε..εκλέχθηκε…ίσως αυτό ζοριζει..
    Ξυδια

  8. Πονάει ο Παρθένης?
    Προφανώς ζοριζει
    Έχετε μαζευτεί όλα τα τσόκαρα και βγάζετε την πίκρα σας. συριζοδεξιοι
    Είστε …..κριμας!!
    Πρόεδρε…μαζί σου ..μην μασάς
    Πονεμένα παιδιά είναι ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης