"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.7 C
Trikala

Σε κρίση η λαϊκή αγορά που άλλοτε έσφυζε από ζωή – Υπάρχει μεγάλη πτώση στο τζίρο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μειωμένη παρατηρείται η κίνηση του κόσμου στη λαϊκή αγορά, όπως μειωμένη είναι και η δραστηριότητα των παραγωγών, που δεν είναι σε θέση να πουλήσουν τα προϊόντα τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί παραγωγοί το μεσημέρι φορτώνουν τα προϊόντα τους στα αγροτικά αυτοκίνητα και τα παίρνουν πίσω.

Οι παραγωγοί βρίσκονται αντιμέτωποι με την κρίση, που έχει επιτείνει τα οικονομικά προβλήματα και τη διστακτικότητα του αγοραστικού κοινού.

Η κίνηση παραμένει υποτονική και ο τζίρος τους κατρακυλά όλο και περισσότερο. 

Κοινή συνισταμένη των όσων αναφέρουν οι παραγωγοί είναι ότι αν και οι καταναλωτές εξακολουθούν να εμπιστεύονται την ποιότητα και τις τιμές που βρίσκουν εκεί, ωστόσο η αγοραστική τους δύναμη είναι τόσο περιορισμένη που δεν τους επιτρέπει παρά να ξοδεύουν ελάχιστα χρήματα.  

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριοι και κυρίες παραγωγοί και εμποροι της λαϊκής αγοράς τί δεν καταλαβαίνετε; Αυτούς που ψηφίζετε τόσα χρόνια (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) , αυτοί σάς καταστρέφουν και εσάς και τον υπόλοιπο λαό για χάρη των επιχειρηματιών φίλων τους και των συνεργατών τους από το εξωτερικό! Εάν δεν αλλάξετε τρόπο σκέψης …τα χειρότερα έρχονται!

  2. Εν μέσω καραντίνας, έκλεισαν οι λαικες αγορές και απαγορεύτηκε στους μικροπαραγωγους να μετακινούνται ώστε να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Αντίθετα, οι μεταφορές για τα σούπερ μάρκετ, επιτρεπόταν κανονικά. Άλλη μια σκανδαλώδης πολιτική πρακτική, από τις άπειρες και συνεχιζόμενες, υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης