"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.3 C
Trikala

Στέφανος Μυλωνάς : Στο Νοσοκομείο Τρικάλων οι υπάρχοντες παθολόγοι αδυνατούν μόνοι τους να αντιμετωπίσουν τον “τυφώνα” του COVID-19

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δυστυχώς η έλλειψη προγραμματισμού και οργάνωσης,σε ενα υποστελεχωμένο ΕΣΥ,έχει σαν αποτέλεσμα την ύπαρξη αντκειμενικών δυσκολιών στη αντιμετώπιση του 2ου κύματος πανδημίας του COVID-19.


Οι υπάρχοντες παθολόγοι αδυνατούν μόνοι τους να αντιμετωπίσουν τον “τυφώνα” του COVID-19.

Δυστυχώς είναι αδύνατη “η κλωνοποίηση τους”..

Οι φωνές αγωνίας που κατά καιρούς εξέφραζα, δεν εισακουσθήκαν.

Είναι ανθρωπίνως αδύνατο οι υπάρχοντες παθολόγοι να προσφέρουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες σε >150 γεμάτες κλίνες ..(παθολογικές κλινικές και COVID-κλινικές) καθώς και στα ΤΕΠ.


Εδω και τώρα ,όλοι μαζί..οι γιατροί του ΓΝ Τρικάλων καθώς και το ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας ,να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.


Τώρα ,δεν αναζητούνται νέοι γιατροί,αλλά καταζητούνται-“WANTED”.Και βεβαίως “WANTED”, οσοι οδηγήσανε το ΕΣΥ και το ΓΝΤρικάλων σε αυτη την κατάσταση, με τα λάθη τους και τις παραλείψεις τους.


Εστω και την ύστατη στιγμή υπάρχουν λύσεις ,αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση και διάθεση προσφοράς απο όλο το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό.


Και ας ελπίζουμε οτι μετά την πανδημία θα ξημερώσει για το ΕΣΥ μια νέα ημέρα όπου θα υπάρχει οργάνωση,σχέδιο και στόχευση προς το μέλλον…


Υ.Γ Όποιος ειδικός παθολόγος ενδιαφέρεται για επικουρικός ,μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.

  • Ο Στέφανος Μυλωνάς είναι διευθυντής της β΄παθολογικής κλινικής
η εικόνα προφίλ του Στέφανος Μυλωνάς

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης