"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Συνέντευξη τύπου για το Παννελλήνιο Κύπελλο Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος που θα γίνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις Σκαμνιές Πηγής

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε στην αίθουσα του ΔΣ Πύλης, από εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων-συνδιοργανωτών, εν όψει του Πανελληνίου Κυπέλλου Ανωμάλου Δρόμου, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 10:00, στο αθλητικό κέντρο «Σκαμνιές» στην Πηγή.

Ένας αγώνας τον οποίο ο τοπικός ΣΕΓΑΣ έρχεται να αναβιώσει ύστερα από πάρα πολλά χρόνια και να τον κάνει θεσμό, κατατάσσοντάς τον και αυτόν μεταξύ άλλων σημαντικών, στο αθλητικό καλεντάρι του Δήμου Πύλης, κάνοντάς το ακόμη πλουσιότερο.

Λίγα μόλις 24ωρα από την μεγάλη γιορτή του 39ου ΑΜΑ και των παράλληλων αποστάσεων, οι δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυνάμεις στην πίστα των Τρικάλων σε έναν αγώνα προετοιμασίας ενόψει των διοργανώσεων του κλειστού.

Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος σε αυτό το Κύπελλο, θα αγγίξουν τους 600, από 200 Συλλόγους, απ’ όλη τη χώρα, με πολλά και γνωστά ονόματα του ελληνικού στίβου. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι αρκετά σημαντικός, διότι εκτός από ένα απαραίτητο αγωνιστικό τεστ,θα αποτελέσει το κριτήριο σύστασης της Εθνικής Ομάδας της χώρας, που θα συμμετάσχει, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στο Τορίνο στις 11 Δεκεμβρίου, με έξι αγωνιστικές κατηγορίες με 4μελείς ομάδες αθλητών, οι οποίοι θα προκύψουν με βάση την κατάταξή τους κατά τον τερματισμό τους στον αγώνα Κυπέλλου της Κυριακής.

Σε δηλώσεις τους ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού/Αθλητισμού κ. Γιώργος Τζιορτζιώτης, αφού καλωσόρισε τους ανθρώπους του τοπικού ΣΕΓΑΣ, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου αλλά και τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας κ. Στ. Κατράνα και Πολ. Προστασίας κ. Χρ. Ζιάκα, οι οποίοι καθένας από την μεριά του, έπραξε ό,τι ήταν δυνατό και προβλεπόμενο, ώστε ο χώρος να είναι άψογος αγωνιστικά, έτοιμος να υποδεχθεί αθλητές και φίλαθλο κοινό, εκφράζοντας την πεποίθηση του, ότι κι αυτή η διοργάνωση, όπως και οι προηγούμενες, θα σημειώσει τεράστια επιτυχία, καλώντας ταυτόχρονα τον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των αθλητών.

Ο κ. Ζιάκας από την πλευρά του, ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή για την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο μερών και ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν υγεία και να ευοδωθούν οι στόχοι που ο καθένας όρισε για τον εαυτό του.

Ο κ. Δημ. Χαχάμης, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων, ευχαρίστησε από καρδιάς για άλλη μια φορά τους στρατηγικούς εταίρους του ΣΕΓΑΣ, Δήμο Πύλης και Περιφέρεια Θεσσαλίας, τους ανθρώπους του Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων, τη ΣΜΥ και τους πολλούς εθελοντές που θα βοηθήσουν, ώστε την συγκεκριμένη ημέρα όλα να κυλήσουν ομαλά.

Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν ακόμη ο κ. Δημ. Σούλας, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και Καθηγητής των ΣΕΦΑΑ Τρικάλων, ο κ. Θαν. Μπουλογεώργος μέλος κι αυτός της Οργανωτικής Επιτροπής αγώνων, αλλά και ο πρόεδρος της ΤΚ Πηγής κ. Χρ. Μαυρογιάννης.

Ολα τα μεγάλα ονόματα που συμμετείχαν στο Μαραθώνιο της Αθήνας θα έρθουν να αγωνιστούν στα Τρίκαλα. 

Στις γυναίκες η Μαρινάκου Αναστασία, νικήτρια στα 10000μ, η Παναγιωτοπούλου και η Τσουπάκη. Τον δικό τους αγώνα θα δώσουν η νικήτρια του Μαραθωνίου, Κωνσταντοπούλου και η Κάσσου.

Στους άνδρες, ο Αναγνώστου Μάριος, ο Γκελαούζος, ο Καραΐσκος, ο Κολλιός, ο Τάσσης, ο Σταμούλης κ.α. θα είναι οι πρωταγωνιστές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης