"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.9 C
Trikala

Τι δεν μας είπε ο Δήμαρχος Μετεώρων στη μηνιαία ανασκοπηση του.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα : 

Τι δεν μας είπε ο Δήμαρχος Μετεώρων

1. Τι θα γίνει τελικά με τη γέφυρα της Διάβας. Τον ακούσαμε σε δύο διαφορετικές εκπομπές ραδιοφωνικών σταθμών, των Τρικάλων και της Καλαμπάκας, να λέει δύο διαφορετικες εκδοχές. Μέσα σε δύο μέρες!

Στα Τρίκαλα είπε ότι ο εργολάβος θα μπει στη γέφυρα 20-25 Μαρτίου και θα φτιάξει νέα γέφυρα δίπλα από την υφιστάμενη. Αυτό συνέβη στις 20 Φεβρουαρίου και είχε πει σε ένα-εναμιση μήνα. Την επόμενη μέρα κυκλοφόρησε δελτίο τύπου της βουλευτριας της ΝΔ, όπου έλεγε ότι συναντήθηκε με τον κ. Ταχιαο, υπήρχε και σχετικό φωτογραφικό υλικό, όπου έλεγε πως ο εργολάβος θα μπει αρχή με μέσα καλοκαιριού και θα γίνει ανακατασκευή της ίδιας γέφυρας. Ξαναβγήκε ο Δήμαρχος σε ραδιόφωνο της Καλαμπάκας και είπε ότι τηλεφώνησε στον κ. Ταχιαο και τελικά θα γίνει ανακατασκευή της γέφυρας κι ο εργολάβος θα μπει το καλοκαίρι. Αυτό συνέβη 21 Φεβρουαρίου. Πάντως στη σημερινή ανάρτηση δεν είδαμε τίποτα.

 

2, Τι θα γίνει με το πέρασμα που θα βοηθήσει τους κατοίκους της Διάβας και των υπολοίπων χωριών. Και στις 20 και στις 21 Φεβρουαρίου, στις συνεντεύξεις του, το ανέφερε. Σήμερα σιωπή.

 

3, Τι εγινε τελικά με τα λύματα της Διάβας που πέφτουν στον Πηνειό και αποτελούν υγειονομική βόμβα, που εντεχνως αποσιωπηθηκε ως τη στιγμή που το ανέδειξε ο κ. Κεραμίδας; Τα χρήματα εξασφάλιστηκαν, χωρίς να ξέρουμε τελικά αν φτάνουν, ο εργολάβος βρέθηκε, το έργο όμως δεν ξεκίνησε. Αισθάνεται την ανάγκη ο Δήμαρχος ή τα τσιράκια του που στοχοποιουσαν ανθρώπους τόσο καιρό να ζητήσουν συγγνώμη. Ξέρουν αυτοί το λόγο. Αν δεν ξέρουν θα επανέλθω. Με ονόματα.

 

4. Τι απέγινε τελικά με την αποζημίωση που θα έπαιρναν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες τουλάχιστον της Διάβας για την οικονομική καταστροφή που τους έχει βρει για μία ακόμη φορά;; Ο κ. Σκρεκας έχει ανακοινώσει δύο φορές ως τώρα ότι έχει ενημερωθεί από το επιμελητήριο. Χρήματα δεν είδε κανείς. Κανένα νέο;

5. Λέει πως εξασφάλισε ένα μικρό ποσό από το πράσινο ταμείο. Γιατί δεν παίρνει τον Δήμαρχο κ. Στέργιου να του πει πως να πάρει εκατομμύρια, γιατί εκείνος τα πήρε. Και δεν είναι Δήμαρχος Μετεώρων. Είναι απλώς ένα σεμνό, σοβαρό και άξιο παιδί.

6. Να απαντήσει ηρωικά παρακαλώ ως γνήσιος Λεωνίδας στις Θερμοπύλες. Ξέρει αυτός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης